280 - 60 - 55 Resimli Akvaryum


TROPHEUS34Çevrim Dışı

Kayıt: 10/01/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 284
TROPHEUS34Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 20:18
[QUOTE=bosver][QUOTE=TROPHEUS34] [QUOTE=bosver]500-600 diyen arkadaşları dehşetle takip ediyorum. Sitede 1.5 m lik mobilyalı akvaryuma 700 lira isteyen var.ortalaması da 500 lira civarında.
 
O akvaryum en az 1250 eder.ama dikkat en az.
[/QUOTE]
Selam Özer bey o akvaryumu koyacak yeriniz var mı acaba sordum çünkü çok büyük bir akvaryum o yüzden o akvaryumu satması zor arkadaşın hem bakın dıy bölümündeyiz bir takım şeyleri kendimiz yaparak ucuza mal etmiyormuyuz biz bu işin ticaretini yapmıyoruz bizler hobiciyiz ne kadar ucuza alırsak o kadar iyi kalan paramızla balık ve balık dostlarımızı daha iyi  beslenmek için çeşitli yemler  alırız hepimiz aynıyız arkadaşlar o yüzden o arkadaşın kaça satacağı değil hobici arkadaşımızın kaça alacağı önemli,bunun balıkları var yemi,dekoru arıtma sistemi havalandırması ışıklandırması ve en önemlisi elektrik faturası var.o yüzden ben arkadaşıma 500 tl ye almasını önerdim bu benim içimden geçen eğer o akvaryum benim olsaydı ve satmak isteseydim akvaristlikden soğusaydım yani uygun bir fiyat başka bir akvarist arkadaşıma satardım 500 tl gibi bir rakamla.ben çok akvaryumlar gördüm yüksek fiyatla ikinci el ama satılmayıp çöpe giden akvaryumlar.Sağlıklı  hobiler
[/QUOTE]
Kemal Bey herşeyi alıyor gibi değerlendirmemek lazım. Sonuçta o malın da bir değeri var. Herkes birşeyi ucuza( ölü eşşek fiyatına) almak ister ama biraz da empati yapmak lazım, aldığınız şeyin hakkını vermek lazım. Adam satamayacak nasıl olsa ben bunu 500 e düşürürüm mantığını da doğru bulmuyorum. Ha der ki hobiciyim birine faydam olsun 500 versin yeter eyvallah ama aksi durumu kabul edemiyorum.
[/QUOTE]
amaç ucuza kapatmak tabii ki hobi bu alırken pahalı satarken yarı fiyatına bile satamazsın sonra bu akvaryumu alacak arkadaş danışıyor bize satacak olan arkadaş değil,o yüzden 500 tl diyorum arkadaş baksın görsün asıl değeri mal sahibi ve mal sahibi olacak olan bilir biz ne desek boş ama benim gönlümden geçen 500 tl ama benim koyacak yerim yok o yüzden bedava da verseler alamam.sağlıklı hobiler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir