Aceleci Frontozalar :)


ERHAN 26Çevrim Dışı

Kayıt: 12/10/2011
İl: Eskisehir
Mesaj: 322
ERHAN 26Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2013 02:05
[QUOTE=sedatı_ego][QUOTE=ERHAN 26]Sedat bey abicim,balıkların son durumu nedir var mı yeni gelişmeler?Zannediyorum önceki yazılarından yola çıkarsak eğer,dekorda ufak çaplı değişiklikler olmuş sanki.
[/QUOTE]

İş yoğunluğumdan aylardan foruma giremiyordum o yüzden kusuruma bakma Erhan; Balıklar düzenli bir şekilde yumurta veriyorlar hiç şaşmadan her 2,5 ayda bir her dişimden yumurta alıyorum Erkeğimin çok sert olmasından ötürü dişileri 3 veya 4. gün kusturuyorum. Dekor olayına gelirsek akvaryumda hiç kum bırakmadım sağ taraf erkeğin yuvası sol taraf dişilerin şeklinde düzenledim ve yaklaşık 5 aydır su değişimi hariç hiç dokunmuyorum . 8-9 ay gibi zamandır bende olan bu balıklardan şimdiye kadar en az 400 yavru aldım . Şuan keseli vaziyette 100 civarı yavrum bulunmaktadır. Şu zamana kadarda beni hiç üzmediklerinden ve uğraşları çok az olduklarından ötürü  tür değiştirmeyi düşünmüyorum ama ileride belki Moba düşünebilirim :) 


[QUOTE=oommeerr]Maşallah balıklarınız çok güzel [/QUOTE]

Eyv. Ömer iyi dileklerin için teşekkür ederim.
[/QUOTE]
Hiç önemli değil abi yeterki işlerin iyi olsun Rabbim işlerinide rast getrsin geri kalan kısım bizim için teferruat.Balıklarınada nazar boncuklu kocaman bir Maşallah.. söylediklerindende yola çıkarak dekorda benim mobalarınkiyle hemen hemen aynı olmuş tek fark bizim tankta kum var :) kısa bir süre öncede bizim aile efradına 11 adet yeni bıcırıklar dahil oldu forumda henüz paylaşma fırsatım olmadı,ilerleyen zamanlarda yeni sprizlerle beraber onlarıda tanıtıma dahil ederiz inşallah.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sedatı_egoÇevrim Dışı

Kayıt: 11/02/2011
İl: Bilecik
Mesaj: 487
sedatı_egoÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2013 10:48
İyi dileklerin için çok teşekkürler Erhan; Anaçların mükemmel canlılardı yavrularının da faklı olacağını hiç düşünmüyorum. Umarım daha nice yavrularını alırsın, Fotolarını yayınlamanı dört gözle bekliyorum. Şimdiden kocaman bir MAŞALLAH;)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ERDAL AY / DESPAÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/12/2009
İl: Denizli
Mesaj: 809
ERDAL AY / DESPAÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2013 18:37

Hayırlı, uğurlu olsun.41 kere maşallah

Güzel bir dekor yapmışsınız, tam frontozolara göre, inşallah yavrular da sağlıkla büyürler.
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir