Akvaryum imalatçısı - İstanbul Anadolu Ya


onur yükselÇevrim Dışı

Kayıt: 26/02/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 17
onur yükselÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2008 15:39
İstanbul, Anadolu Yakası'nda bildiğiniz, güvenilir (hem malzeme hem de işçilik açısından. Yeşil camlı bir akvaryumla karşılaşmak istemem) bir imalatçı tavsiye edebilecek olan var mı?

Genelde benim bildilklerimi hep Avrupa Yakası'nda.

Hali hazırdaki akvaryumum Teknik Akvaryum yapımı ve bilen bilir, akvaryum imalatını en iyi yapan yerlerden biridir. O kalitede bir yer Anadolu Yakası'nda var mı onu öğrenmek istiyorum açıkcası.

Şimdiden teşekkür ederim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

citronxÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 29/11/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 5773
citronxÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2008 22:44
Bu forumun amacı, paylaşımın burada yapılarak hem hobiye hemde üyelerimize fayda sağlamasıdır. Özel mesajdan yapılan herhangi bir tanıtım amaçlı mesajın üyelikle ilgili yaptırımı söz konusudur. Bahsi geçen ticari üye veya kurumu forumumuzun bu bölümünde açıkça paylaşabilirsiniz. İlgili mesaj silinmiştir. Bilginize.
 
İlgili forum kuralı aşağıdadır.
2-Mesaj İçeriği İle İlgili Kurallar
2-16 Özel Mesaj ile veya konuya mesaj göndererek reklam, tanıtım veya duyuru yapmak yasaktır. Mesajın tavsiye mi yoksa reklam nitelikli mi olduğuna yönetim karar verir. Akvaryum Dünyasından Haberler forumu bu kuralın dışındadır. Bu kısımda akvaryum.com'un sakıncalı bulmadığı siteler ve organizasyonlar tanıtım ve/veya duyuru yapabilirler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir