Akvaryum Plus Dergisinde Yer Almak İstiyorum Ama Nasıl?


blackMagicÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
Kayıt: 08/03/2010
İl: Ankara
Mesaj: 206
blackMagicÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2011 16:02

Daha önce hiçbir yerde yayımlanmamış, akvaryum hobisine katkı sağlayacak yenilikleri, farklı görüşleri bilimsel düzeyde ortaya koyabilecek, kendi yaptığınız deneyleri ve araştırmalarınızı olduğu gibi tecrübelerinizi de içeren her türlü çalışmalarınızı yayımlatabilirsiniz. Bu yazılarınızı yayın kurulumuza iletilmek üzere bilgi@akvaryumplus.com a mail atabilirsiniz.

Dergide yayımlanmak üzere verilen yazılar, konu, içerik, sunuş biçimi ve bilimsel ölçütlere uyma çerçevesinde Yayın Kurulu tarafından yapılan incelemeden sonra yayınlanır.

Dikkat edilmesi gereken kurallar:

- Yazılarda mümkün olduğu ölçüde Türkçe kelimeler kullanılmalıdır.

-Alıntı yapılıyorsa, alıntının kaynağı ve gerekli izinler belirtilmelidir.

-Faydalanılan referanslar belirtilmelidir.

-Fotoğrafların yüksek çözünürlüklü olması gereklidir. (En az 3MP).

-Yazıların içeriğinde hiçbir markayı öne çıkarıcı ya da yerici olmamalıdır.

-Yayın için kabul edilen metinlerin yayın hakkı Akvaryum Plus dergisine aittir. Yayımlanan her yazı için o yazara 5 adet dergi gönderilir. Dergide yayımlanan yazı ve görsel malzemeler dergi adı: Akvaryum Plus verilerek alıntı yapılabilir.

-Dergide yayımlanan yazıların, fotoğrafların bilimsel ve hukukî her türlü sorumluluğu yazarlarına aittir. Yazar her kabul aldığı yazı için, o yazı ile ilgili tüm hukuki sorumluluğu üstlendiğini ve yazının kendi emeği olduğunu belirten bir yazı imzalayarak gönderir.

-Gönderilen yazılar değerlendirildikten sonra uygun bulunursa yazara yayın sürecine alındığı bildirilir ve ileriki sayılarda yayınlanır. Eğer bilgi ve mantık olarak eksiklikler ve yanlışlar bulunursa bunlar belirtilerek yazarın yazıyı düzenleyip tekrar göndermesi istenir. (Gönderilen yazıların büyük çoğunluğu bu ihtimale dahil olmaktadır) Eğer yazının elden geçirilse dahi dergide yayınlanmaya değecek kadar farklı bir içerik göstermediği düşünülüyorsa yazının kabul edilmediği yazara bildirilir.

 

Yayın Kurulumuz:

·         Refet Ali YALÇIN

·         Mustafa ERDOĞAR

·         Deniz ŞİŞMAN

·         Selim ÖZADAR

·         Gökçe GÖKTAN

·         Alper TÜLEK

·         Özge ÖZDEMİR


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir