Alışveriş.


AliEmreÇevrim Dışı

Kayıt: 20/02/2013
İl: Aydin
Mesaj: 1420
AliEmreÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2014 22:58
Merhabalar. Yarın merkeze petshopları gezmeye gideceğim. Tropheus balıklarım ve akvaryumu için alışveriş yapacağım. Neler almamı önerirsiniz? Özel tuz,ph arttırıcı,dekor,canlı bitki (ışıklandırmam iyi),üremeyi ve renklerini arttıracak yemler,normal yemler fakat uygun fiyatlı,melek balığı alacağım yanına sürü balığı önerisi vs gibi. Her şeyi bulma imkanım var. Bir de sormak istediğim tropheus akvaryumuma bambu koyabilir miyim? Koyabilir isem bu bitkinin yaprakları su üstünde mi olmalı ?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

mrt_26Çevrim Dışı

Kayıt: 10/01/2012
İl: Eskisehir
Mesaj: 245
mrt_26Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2014 23:39
Merhabalar Tropheuslar oldukça sert akvaryum balıklarıdır, bu sebepten yanına ekleyeceğiniz melek balıklarına zarar verecek ve kısa zamanda ölümüne sebep olacaklardır. Tek tür olarak beslemenizi öneririm. Karma akvaryum yapmak istiyorsanız yanına julidochormis türlerinden ekleyebilirsiniz. Yem olarak önerebileceğim markalar var renk için dainichi color fx çok iyi seçim olacaktır. Tetra phyll, tetra pro algea isminde yemler hem kolay bulunabilir çok kaliteli ve uygun fiyatlıdır. Nls thera a da sarımsak içeriği olduğu için iyi bir terçih olacaktır. Gemma granugreen de protein oranı yüksek olduğu için iyi bir seçim. Balıklarda herhangi bir durgunluk, sağlık sorunu yoksa  ben herhangi bir şey eklemenizi önermem.(özel tuz ph arttırıcı). Bitki olarak anubias koyabilirsiniz. Saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MSAÇevrim Dışı

[B]10504,3[/B]
Kayıt: 24/03/2013
İl: Gaziantep
Mesaj: 2550
MSAÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Aralık 2014 23:41
Tropların yanına melek ve sürü balıklarımı koyacaksınız.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AliEmreÇevrim Dışı

Kayıt: 20/02/2013
İl: Aydin
Mesaj: 1420
AliEmreÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Aralık 2014 10:37
:D yanlış anlaşılmış melekleri 50 litre akvaryumumda eş tutturmak için istiyorum :D

Tropheuslarım var saten ayrı bir tropheus almayacağım keşke bilgilerime baksaydınız.

[QUOTE=mrt_26]Merhabalar Tropheuslar oldukça sert akvaryum balıklarıdır, bu sebepten yanına ekleyeceğiniz melek balıklarına zarar verecek ve kısa zamanda ölümüne sebep olacaklardır. Tek tür olarak beslemenizi öneririm. Karma akvaryum yapmak istiyorsanız yanına julidochormis türlerinden ekleyebilirsiniz. Yem olarak önerebileceğim markalar var renk için dainichi color fx çok iyi seçim olacaktır. Tetra phyll, tetra pro algea isminde yemler hem kolay bulunabilir çok kaliteli ve uygun fiyatlıdır. Nls thera a da sarımsak içeriği olduğu için iyi bir terçih olacaktır. Gemma granugreen de protein oranı yüksek olduğu için iyi bir seçim. Balıklarda herhangi bir durgunluk, sağlık sorunu yoksa  ben herhangi bir şey eklemenizi önermem.(özel tuz ph arttırıcı). Bitki olarak anubias koyabilirsiniz. Saygılar.[/QUOTE] Anubias 1 köküm var attıracağım fakat jawa fern ve amazon da ekmek istiyorum mümkün değil mi acaba? Baya eken olmuş ama.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir