Amerikan Cichildleri


mrcemcemÇevrim Dışı

Kayıt: 27/10/2005
İl: Bursa
Mesaj: 565
mrcemcemÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Ocak 2008 01:57
Merhaba;
 
Sayın Yetkili arkadaşlar Amerikan Cichildleri bölümünü inclerken gözüme aşırı derece'de zebralar hakkın da açılmış konular çarptı ve amerikan cichildleri bölümün de bu konu forum da kalabalığa neden oluyor,amerikan zebra cichildleri bir konu'da toplasak sizce daha iyi olmaz mı?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

FurkanOzkanÇevrim Dışı

Kayıt: 02/02/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 111
FurkanOzkanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2008 10:40
Selamlar
 
Aslında forumda çok sayıda tekrarlanmış soru var. Hatta ben bir ara bu konuda bir istatistik çıkarmıştım. Örneğin kendin yap sistemlerde en çok sorulan soru cam kalınlığı ondan sonra arka fon malzemesi ve bunun gibi sorulardı. Başka örnekler verecek olursak lepistesim hamilemi, zebram yumurtladımı vb gibi sorular. Halbuki sitenin makaleler kısmında yada forum içerisinde sabit konularda bu soruların cevapları oldukça açık! Bu noktada forumdaki yüzlerce soruyu birileri incelesin sonrada eleme yapsın demek aslında çok doğru değil. bunun iki sebebi var:
 
Birincisi forum yöneticilerininde işleri güçleri var. Zaten forum çok büyüdü. Her mesajı incele düzelt oldukça zor bir iş.
 
İkinciside bazen bu tekrarlayan sorulara verilen cevaplarda enteresan bilgiler oluyor. Bu sebeple hangisi kalsin hangisi gitsin çok göreceli bir kavram
 
Bana göre burada her bireye görev düşüyor. Bence herkez tekrarlamış konu açanlara cevap vermeyip arama yapın diyerek bir yönlendirme yapmalı. Böylece herkez önce ara sonra sor mantığını benimsemiş olacaktır...
 
sevgilerle... 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir