ankarada dolandırıcı


Burak BULUTÇevrim Dışı

Kayıt: 07/10/2010
İl: Izmir
Mesaj: 3813
Burak BULUTÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2011 12:31
[QUOTE=afat][QUOTE=akiF]Mehmet Bey önce emin olup sonra bu mesajı yazsanız daha sağlıklı olurdu kanısındayım. Belki bir aksilik olmuştur. Yada bir yanlış anlama.

Dolandırıldığınız dan emin misiniz acaba?
[/QUOTE]  Tabikine  alacak adam  balıklar oarya kadar gelmiş.Balıkların başında bekleyen var yoksa alır giderdi.Balıklar ordan tekrar verildi otobüse Gaziantepe geliyor. Belki bu 850 tl beni batırmaz yada sarmaz ama burda okadar arkadaşım varki bu hobiyi dişinden tırnağından arttırıp alıyor bu balıkları onlar yanmasın diye bu konuyu actım zaten[/QUOTE]

Ben buna karşıyım 850tl beni batırmaz. Kimse alçakgönüllü olmasın 850tl bir çalışanın bir aylık maaşı. Bir ailenin bir aylık geçim parasıdır. İmkanımız var balık besleyebiliyoruz ama bizde o parayı sokakta bulmadık. Sözüm size değil yanlış anlamayın bu sözü çok okudum forumda yeri gelmişken düşüncelerimi paylaşmak istedim.

Bu arada kaybınız olmamış ama yinede geçmiş olsun olabilirdi de. İhtiyatlı davranmasaydınız.


Ben bu konuları ağzım açık okuyorum inanamıyorum insanların yaptıklarına. Birinin bana benim malımı çaldın demesi ebni yerin dibine sokar ya adamı öldürürüm yada kendimi. İsanlara çiğ süt emmiş diye boşuna dememişler.


Saygılar...
Burak Bulut2011-02-11 12:33:56

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 11 Şubat 2011 13:01
Hobi aşkı insanı  melek gibi yapar burak kardeşim.Bu arkadaşla benim temasım oldu ama önceki başlıkta yazdım ben ondan uyanık çıktım, beni çarpamadı, artık şansmı  kadermi bilemedim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir