APC'den Alışveriş Mi?Haklı Davamız Diye Mücadelemi


tristanÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 23/12/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 169
tristanÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2011 00:21
Dükkandan satış yapanla internet sitesinden satış yapanın fiyatı bir olmaz, olamaz. Çünkü dükkan işleten o yere kira veriyor, elk, su,telefon vs faturalarını ödüyor ,eleman çalıştırıyor. Tüm bunların maliyetinide sattığı ürüne ekler.
İnternet siteleri ise telefon ve eleman maliyetinden başka bir maliyeti yoktur. Olsada o kadar yüksek değildir.
Bir çok teknoloji mağazası dükkanda 100tlye sattığı bir ürünü yine kendi internet sitesind 80tlye veriyor. (BİMEKS-TEKNOSA-GOLD vs.) Çünkü müşterileri yavaş yavaş internete kaydırıyor. Çünkü biliyorki internetten sattığında maliyetleri çok daha düşük olacak. Kendi stoğu olmayanlar bile var. Ellerinde olmayan malı satıyorlar. Sonra tedarik edip gönderiyorlar. Bu depolama işide bi maliyettir.
Bir maliyet daha söyleyeyim sizlere dükkandan sattıklarında ürün arızalandığında tekrar müşterilerle satış sonrası destek gibi bi maliyetin altına giriyorlar. Buda extra eleman ve masraf... Ama internetten satanlar falanca marka ürünün distiribütörü falancadır. Lütfen orayla irtibata geçin diyip bu maliyettende kaçabiliyorlar.
Şimdi sizce fiyatlar nasıl aynı olur. Fahiş bi fark asla olamaz, olmamalıda zaten ama %3-5 gibi bi fark normal olması gerekir..Ben şahsen bu farkı normal karşılargidip dükkandan görerek ve deneyerek alırım. Sizlerede böyle yapmanızı tavsiye ederim. Ama çok iyi bi kampanya olmuştur, fiyat farkı coktur buna bişiy diyemem
tristan2011-06-12 00:26:28

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

onuruygunÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
Kayıt: 30/07/2006
İl: Kocaeli
Mesaj: 7768
onuruygunÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 12 Haziran 2011 17:52
Konuyu açan Uğur şu anda askerde ve burada yazılanları görme ihtimali epey epey düşük. Bu sebeple konu içerisindeki konuşmalara müdahil olması epey gecikebilir. Konu altında bir tartışma olur da cevap yazamazsa sebebi bilinsin diye şimdiden söylemek istedim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2011 10:28
AQUAPETCENTER dan ben yıllardır alış veriş ypaıyorum enson bende tiskindim nls marka yem son kulalnım tarhi olmayan tutusunda beyaz kapaklı koruyucusu olmadan yolladılar 4 çeşit kutu tlf açtım iyade aldılar gene tarihi olmayna başka bir nls ler yolaldılar 1.5 sene filan oluyor işini dogru yapmayan bir firma yemlerimi akvaryem den alıyorum artık apc den yem almakmı töbe.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir