Astronotus Dadaşusvaryum : )


Kadir AktaşÇevrim Dışı

Kayıt: 30/04/2010
İl: Erzurum
Mesaj: 155
Kadir AktaşÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2011 19:00
[QUOTE=dadash]Yorumunu eksik etmeyen tüm akvarist dostlarıma teşekkür ederim  Mango kökü konusunda sizlere katılıyorum ancak Erzurum da bulamadım, internetten sipariş vermeyi düşündüm ama o zaman da istediğim gibi gelmezse korkusu var  Yazın istanbula geleceğim inş. o zaman köklerine kavuşacaklar [/QUOTE]
Furkan kardeşim Yakut plazanın en üst katında vardı fakat 45 tl isityolardı hala varmı bılmıyorum.Aynı mango köküne internette 15 lira istiyolar.Bende internetten almayı düşünüyorum. Fakat su sararıyo diye müallaktayım.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

cihangir8174Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 26/08/2010
İl: Mugla
Mesaj: 228
cihangir8174Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 06 Nisan 2011 12:52
Selam furkan kardeşim.
Öncelikle hayırlı olsun. Akvaryum büyüklüğü gayet iyi ama en yakın zamanda 4'e çıkarman daha iyi olacak. Vatoz olamamış bence alman gerekiyor. Dalga amotoru yerine temizlik açısında Kaliteli birazda büyük bir iç motor koyarsan daha olacak gibi görünüyor. Mavi arka fon çok güzel olacak. Taşlar çok fazla olmuş akvaryumun ortasına bir adet taşı tam dibe kadar gömmen yeterli olacak saklanacak yer bırakma. Yem konusunda ise bence abartmışsın dana yüreğini al parçala buzlıkta dursun her gün birer parça ile takviye etmen daha iyi olacaktır. Bu aylarda balıkların hızlıca boy atacaktır. Büyüdükçe hareketliliği yavaşlayacak. Her su değişiminde minimum bir büyük avuç kaya tuzu atman hayati önem taşır hastalık diye bir şey kalmaz. Tek yerden hava kabarcığı çıkarman yerine iki adet uzun hava taşı alıp kullanman daha iyi olacaktır. Yem vereceğin bir kenar belirle ve aldındaki kumu sıyırıp ince mermer olur büyük fayans parçası olur yada  bir çam parçası dibe eklersin  yem fazlalarını ve kırıntılarını toprağa karışmadan rahat bir şekilde alırsın buda sana çok bir akvaryum sunar .

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir