Balıklarım Ölüyor.


Gökçe28Çevrim Dışı

Kayıt: 02/03/2019
İl: Kars
Mesaj: 10
Gökçe28Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2019 16:50
140 lt lik ciklet akvaryum da belirsiz bir şekilde balık ölümü yaşiyorum. Sebebini anlamdım, dış filtre kullanıyorum, hava motoru gayet verimli. Balık sayısı ise 9 adet. Suyum gayet berrak ve güzel ama dedigim gibi anlamsız ölüm oldu iki adet balık öldü. Şimdi ben komple balıkları değişmeyi düşünüyorum, akvaryumu komple yıkayıp temizlemem mi gerek yoksa sadece suyunu değişmem yeterli mi.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

CikletizmÇevrim Dışı

Kayıt: 08/02/2019
İl: Giresun
Mesaj: 453
CikletizmÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2019 17:00
[QUOTE=Gökçe28]140 lt lik ciklet akvaryum da belirsiz bir şekilde balık ölümü yaşiyorum. Sebebini anlamdım, dış filtre kullanıyorum, hava motoru gayet verimli. Balık sayısı ise 9 adet. Suyum gayet berrak ve güzel ama dedigim gibi anlamsız ölüm oldu iki adet balık öldü. Şimdi ben komple balıkları değişmeyi düşünüyorum, akvaryumu komple yıkayıp temizlemem mi gerek yoksa sadece suyunu değişmem yeterli mi. [/QUOTE]

Hastalıksız Belirtisiz Öldülerse. Su Değerleri Kötüdür.Balıkları Değiştireceksen Akvaryumu Komple Boşaltıcam Diyorsun Boşaltım Doldurup Hava Motoru Isıtıcı Çalışır Vaziyette 1 Hafta Ekosistemin Oluşmasını Bekle 5.gün Yem At Akvaryuma Boş Akvaryuma.Sonrasında Eklersin Balıkları Ama Su Değerlerinde Sıkıntı Vardır.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir