Betta Ve Kılıçkuyruk


yaBizÇevrim Dışı

Kayıt: 26/01/2019
İl: Ankara
Mesaj: 163
yaBizÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2019 12:11
Selamlar erkek kılıçkuyruğum hamile dişinin karnını dürtmeye başladı, doğum yaklaştı diye düşünüyorum, elimde 13 litrelik bi beta akvaryumu var oturmuş, pipo filtreli ısıtıcılı, balık doğum yapana ve yavrular makul boya gelene kadar betayla dişinin yerini değiştirsem olur mu? Çünkü ana 40x40x40 tankımda 1 tane moss.mangrow ve kayalar var, çok saklanma yeri yok, onun ďışında yer değiştirdiğimde bir erkek betta bir erkek kılıçkuyruk bir cüce vatoz ve bir yavru kılıçkuyruk aynı akvaryumda olucak. Çok büyük sorun olur mu?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SalihNarciÇevrim Dışı

Kayıt: 15/01/2019
İl: Istanbul
Mesaj: 251
SalihNarciÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Mart 2019 13:41
[QUOTE=yaBiz]Selamlar erkek kılıçkuyruğum hamile dişinin karnını dürtmeye başladı, doğum yaklaştı diye düşünüyorum, elimde 13 litrelik bi beta akvaryumu var oturmuş, pipo filtreli ısıtıcılı, balık doğum yapana ve yavrular makul boya gelene kadar betayla dişinin yerini değiştirsem olur mu? Çünkü ana 40x40x40 tankımda 1 tane moss.mangrow ve kayalar var, çok saklanma yeri yok, onun ďışında yer değiştirdiğimde bir erkek betta bir erkek kılıçkuyruk bir cüce vatoz ve bir yavru kılıçkuyruk aynı akvaryumda olucak. Çok büyük sorun olur mu?[/QUOTE]
Erkek kılıç betayı rahat bırakmaz bence sorun olabilir. Yinede siz bir deneyin eğer kılıç kuyruk hemen saldırmaya başlarsa ayırın.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir