Bir sorum olacak.


yusuf2746Çevrim Dışı

Kayıt: 19/08/2011
İl: Gaziantep
Mesaj: 102
yusuf2746Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2011 16:41
Yaklaşık 2 aydır baktıgım balıklarım tatile çıktığımda hüsrana uğramış.1 adet cüce vatozum ölmüş ve diger japon ve tetralarımda onu yemiş . japon ve tetramın birer tanesi öldü. tetraları sonra yeni aldıgım akvaryuma koydum. aslında yeni akvaryuma s.p ve iceman koyacaktım onlar gelene kadar tetraları koydum.Cüce vatozun ölüsünü yiyen tetralarım hasta olmuş olabilirmi veya yeni tankıma hastalık bulaştırır mı?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Rafi60Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 11/12/2008
İl: Tokat
Mesaj: 1525
Rafi60Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2011 18:55
  Bu hobide ilk öğrendiğim şey sabırlı olmak gerektiği.Bazı şeyleri yapmadan önce düşünüp neticelerini öğrenerek hareket etmeliyiz.Yapmadan önce bilgi edinmeli ve daha sonra uygulamaya geçmeliyiz.Zira bu hobide acele ettiğimizde verdiğimiz yanlış kararlar sadece bizi üzmekle kalmıyor, başka canlıarada zarar veriyoruz.
  Bunları yazarken sizi yermek değil amacım,lütfen yanlış anlaşılmasın.Sorunuzun cevabına gelince; Balıklarınızı görmeden,eski ve yeni akvaryumunuzun bilgilerini tam öğrenmeden verilecek cevaplar sizi oyalamaktan başka işe yaramaz.Size tavsiyem "Akvaryuma nasıl balık eklenir" , "Akvaryum kurulumu" gibi arama bölümünde konular arayarak sizin durumunuza en yakın durumları inceleyip daha sonra aklınıza takılan soruları sormanız...
Geçmiş olsun.Sağlıklı hobiler. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir