Bitkisiz Akvaryum


armağan ilgarÇevrim Dışı

Kayıt: 18/06/2013
İl: Kars
Mesaj: 268
armağan ilgarÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2013 18:55
Merhabalar :) yeni üyeyim ilk yorumumu yapıyorum. benimde 59lt bi lepistes tankım var ufak bi süs ve kum fitre ve ısıtıcı başka bişe yok yani bitki olmadanda oluyor. Yavru almak istersende bol bol rafya yapıp at o kendi kendini idare eder. Salyangoz konusunda bununla mutlu olmalısın bu akvaryumdaki herşeyin yolunda olduğunun belirtisi yani herşey yolunda demektir. Ayrıca dip çekimi yapıp yemlemeyi azaltırsan o sorunun önüne geçebilirsin gördüklerinide elinle kır balıklarına canlı yem olsun çok besleyici olacaktır balıkların için sağlıklı balıklar :)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ErmnSzayÇevrim Dışı

Kayıt: 06/11/2012
İl: Çanakkale
Mesaj: 170
ErmnSzayÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2013 17:43
[QUOTE=armağan ilgar]Merhabalar :) yeni üyeyim ilk yorumumu yapıyorum. benimde 59lt bi lepistes tankım var ufak bi süs ve kum fitre ve ısıtıcı başka bişe yok yani bitki olmadanda oluyor. Yavru almak istersende bol bol rafya yapıp at o kendi kendini idare eder. Salyangoz konusunda bununla mutlu olmalısın bu akvaryumdaki herşeyin yolunda olduğunun belirtisi yani herşey yolunda demektir. Ayrıca dip çekimi yapıp yemlemeyi azaltırsan o sorunun önüne geçebilirsin gördüklerinide elinle kır balıklarına canlı yem olsun çok besleyici olacaktır balıkların için sağlıklı balıklar :)[/QUOTE]

bu salyangozlar 5-0 tane dğeil. bir baktım akvaryumda balıkların yüzeği alanı geçti öyle böyle olmadı. kumda ıstıca motorun üstünde sıkışmış ölmüş salyangozlar dolu. ben görselliğe pek önem vermem. benim için balıklar mutlu yaşasın yeter. dip çekimini yapıyorddum. sınavlar bşaladı yapamadım. şimdi rahatım her hafta yapıcam inşallah. ama bitkili akvaryumu artık pek düşünmüyorum. böyle yaşarlar ben güveniyorum onlara :)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir