Bizimhane


MhmthzrÇevrim Dışı

Kayıt: 21/04/2020
İl: Istanbul
Mesaj: 65
MhmthzrÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2021 23:28
Doğaçlama bana göre pek olmasa da iyidir, zevk işi sonuçta. Ancak şöyle bir nokta var, doğa ana her ne kadar karmakarışık ve doğaçlama yapıyor gibi gözükse de yaratılışın bir matematiği vardır. Bizim bunu tamamen anlamamız imkansız ancak güzel olan her şey bu matematiğe yaklaştıkça güzelleşir. Bu beynimizin bir güdüsü. Bunları düşünmek size yeni fikirler verebilir diye yazıyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SinankaÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 31/05/2017
İl: Izmir
Mesaj: 241
SinankaÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 11 Ekim 2021 00:03
[QUOTE=Mhmthzr]Doğaçlama bana göre pek olmasa da iyidir, zevk işi sonuçta. Ancak şöyle bir nokta var, doğa ana her ne kadar karmakarışık ve doğaçlama yapıyor gibi gözükse de yaratılışın bir matematiği vardır. Bizim bunu tamamen anlamamız imkansız ancak güzel olan her şey bu matematiğe yaklaştıkça güzelleşir. Bu beynimizin bir güdüsü. Bunları düşünmek size yeni fikirler verebilir diye yazıyorum. [/QUOTE]

Alınacak bir kaç mangrow kökü bir kaç düzen ağaç figürleri belli başlı taş dizaynı ile doğayı taklit ederek göz zevki yapılabilir , riccia moss neye sarar isen sar su yüzeyine tekrar çıkar , full budama ile 2-3 cm tutar herhangi bir kök üzerinde , işin matematiği doğa ana olayı ile tüm bahçe ve yeşillik alanlar düzenleme ile göze hitap eder , tam olarak parmak basmak istediğiniz nokta nedir bilmem ama tasarım ile göze hitap çok kolay elde edilebilir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir