Bu ebattaki bi akvaryuma ne beslememi önerirsiniz


ahmettanselÇevrim Dışı

Kayıt: 16/05/2013
İl: Ankara
Mesaj: 70
ahmettanselÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2013 12:10
Bu arada bir düzeltme yapmak istiyorum tankımın yüksekliği 60cm değil 45 cm miş aklımda yükseklipi 60 kalmış hepinizden özür dilerim. Tankı aldım motoru aldım bugün yarın sehpayıda alıyorum sırasıyla kum ve bitkileri alacağım acele etmeyeceğim ama kafamdaki görseli oluşturmaya çalışacağım inşallah. Dün bi makalede okudum yeni başlayanlar için en uygun balığın kribensis olduğunu yazmış üstad. Lepistes biraz narin balık olduğu için aslında ustalar tarafından bakılması gerektiği söylenmiş. Sizler nedersiniz?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Şenol SinoğluÇevrim Dışı

Kayıt: 24/08/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 356
Şenol SinoğluÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2013 12:23
Tecrübe durumunuza göre türler önerebilirim. Örneğin; Hobide daha yeni iseniz Sarı-Mavi-Snow Prenses türlerini dayanıklı olmalarından ötürü önerebilirim. 

Eğer biraz daha masrafı göze alabilirim diyorsanız uygun kum ve Aydınlatma edinerek bitkili akvaryum deneyebilirsiniz lakin bu biraz deneyim gerektirir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

çagribeyÇevrim Dışı

Kayıt: 12/02/2013
İl: Afyon
Mesaj: 1184
çagribeyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2013 12:24
[QUOTE=ahmettansel]Bu arada bir düzeltme yapmak istiyorum tankımın yüksekliği 60cm değil 45 cm miş aklımda yükseklipi 60 kalmış hepinizden özür dilerim. Tankı aldım motoru aldım bugün yarın sehpayıda alıyorum sırasıyla kum ve bitkileri alacağım acele etmeyeceğim ama kafamdaki görseli oluşturmaya çalışacağım inşallah. Dün bi makalede okudum yeni başlayanlar için en uygun balığın kribensis olduğunu yazmış üstad. Lepistes biraz narin balık olduğu için aslında ustalar tarafından bakılması gerektiği söylenmiş. Sizler nedersiniz?[/QUOTE]
 İlk başta moli alırsınız tankın dengeleri oturduğunda da lepistes alırsınız.
 Lepistes olarak sadece 1 tür alın yoksa birbiriyle kırılır ve saflığı gider. Ama normal lepistes alcaksanız istediğiniz türü alabilirsiniz kırılmaları sorun oluşturmaz..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir