Bu Uyarı Beni Ziyadesi İle Üzdü.


strangerÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 30/12/2005
İl: Istanbul
Mesaj: 1663
strangerÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2006 09:47

Yapılması gerekenide sizlerden duyarsak site yöneticileri bu konuda sizlere destek verecektir sanırım.Çünkü bu konu bir yerde durmayacak gibi gözüküyor.Özür dilemeler ve telkinler anladığım kadarıyla tarafınızca kabul edilmiyor.

Lütfen yapılması gerekeni söyleyinde bizler bu sitede cevap vermekten,yardımcı olmaktan ziyade gönlünüzü yapmayada yardımcı olalım.Cevap vermemek sizler için bir çözüm olmayacaktır arkadaşlar.Cevap vermek isterseniz kendinizi buna mecbur hissederseniz verirsiniz.Tıpkı mod arkadaşlarım gibi.

1 hafta hiçbir konuya cevap verilmesin,mesajlar düzenlenmesin,başlıklar düzenlenmesin...Ne olacağına dair bir fikriniz varmı?Sormak isterim.ne yönetici nede mod hiçbir arkadaşım bir çıkar gözetmeksizin bu sitede SİZLERE hizmet vermeye devam etmektedir.Asıl bizim sizlerden bir anlayış beklememiz gerekiyor.1 kere uyarıldınız diye kıyameti kopartmakla düzelmiyor işler.Kopyala yapıştırla gitmiyor bu site.Sadece özelden cevap veririm demekte sizi rahatlatıyorsa,herkes birbirine msn adresini versin.Bizden şikayetinizde kalmaz böylece.

Burada elimizden geldiğince yapıcı olmaya çalışıyoruz.Bizler ali kıran baş kesen değiliz.Sizler gibi etten kandan inanlarız.Elbette hatalarımızda olacak.Ama lütfen sizler açık yarayı kaşımaya devam ederseniz bu iş hep tatsızlık şeklinde kalacak.

Umudum konunun sizden özür dilendiğini hatırlarsanız,tarafınızca bitirilmesi gerektiğidir.Yoksa artık benimde bir mod olarak kendimi bu kadar suçlamaya karşı koruma içgüdüm harekete geçecektir.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SuLeYMaNÇevrim Dışı

Kayıt: 03/08/2005
İl: Tekirdag
Mesaj: 876
SuLeYMaNÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2006 09:51
Hiçbir çıkar gözetmeden kendi işimizden vakit ayırarak arkadaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Yapmış oldugumuz araştırmalardan arkadaşlarımızın faydalanmasını istiyor ve bu nedenden dolayı konular açıyoruz. Bizim bu yardımlarımız sayesinde bizi tenkit edenler prim yapıyorlar. Hatta az önce yazmış oldugum yazımın rengi olan ( Yeşil ) rengi bile stranger arkadaşımız degiştirmiş. Demekki yazı yazma veya istedigimiz renk kullanma özgürlügümüz bile yok.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ahmetsanÇevrim Dışı

[C]2,2,10654[/C]
Kayıt: 29/04/2006
İl: Nevsehir
Mesaj: 341
ahmetsanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2006 09:53

Arkadaşlar Bende sizlere katılıyorum

ben konulara cevap verecek kadar akvaryum konusunda bilgili deilim

fakat ben bile bir konuya cevap yazmadan sadece İmzamdaki İlçeyi yanlış yazdıgımdan uyarıldım

Bu konuda Uyaran arkadaşların uslubu cok onemli

Bende Başka forumlarda Yoneticilik yapıyorum fakat bölümümde yanlış yapmış bir insanı birinci uyarmamda bilerek yapmayacağını düşünerek nazikce uyarıp hatasını düzeltmesini istiyorum

Sonrasında belki düzenlemeyi kendim yapıp uyarı siddetini artırıyorum

Ben bu forumda bilgi almak için bulunuyorum. Bende birilerinden laf duyarmıyım düşüncesinden hiçbir konuda soru sormak istemiyorum.

Cunki sert bir dille ulu orta eleştirilmek herkesin olmayacagı gibi benimde hoşuma gitmiyor. O yuzden belki yönetici arkadaşlar banada kızacaklardır Ama bende Mustafa beye ve bu konudan rahatsız olan diger arkadaşlara katılıyorum

Bence illaki bir forumda kurallara uyum şart ama ikaz bukadar sert ve kırıcı olmamalı diye düşünüyorum.

Birilerini istemeden kırdımsa özür dilerim.

Saygılarımla

Ahmet ŞAN


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

selmandÇevrim Dışı

Kayıt: 24/09/2005
İl: Ankara
Mesaj: 1349
selmandÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2006 12:25
İSAK ve BİLYAP gibi bazı siteler kaynak belirtilse bile kopyalamaya izin vermiyorlar. Bende direk adreside koyuyorum ki sıkıntı olmasın. Ama bilyapta şöyle bir yazı okumuştum deyip kendi anladığınızı yazarsanız yada bir yerde şöyle bir yazı okumuştum deyip aklınızda kalanları yazarsanız kimse size bir şey diyemez.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir