budama


GOLDFISHÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 20/02/2013
İl: Konya
Mesaj: 632
GOLDFISHÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2014 15:12
kimse kimseden üstün değildir resul bey..ben çok bildiğimi değil iddia etmiyor  sadece bildiğimi yazıyorum..Siz benden  çok bildiğiniz için benim yazdıklarımı beğenmeyip   ne  alaka  deyip  deve pire benzetmesi yapmışınız.  eğer konu başlığı  altında  alakası olmayan bir yazım var ise veya  abarttığım bir konu var ise  onuda  bilemem ;  onun takdirinide  bu yazdıklarımı  okuyan kişilerin kıymetli   düşüncelerine bırakıyorum ama ben size herhangi bir benzetme yapmayacağım çünkü bilgilerim ve kişiliğim buna yetmiyor..ayrıca bilgi paylaştıkça çoğalır bende bunları paylaşmaktan çekinmiyorum doğru veya yanlıştır onuda iddia etmiyorum..belkide siz bu konuda benden daha tecrübelisiniz  varsa yanlışım  şahsımı çok bilmişlikle suçlayarak değil bilgi paylaşımı yaparak uyarabilirdiniz..bizde hiç olmazsa sizin bildiklerinizden faydalanırdık..buradaki bulunma maksadımız bu ,,başka birşeylerin peşinde ve düşüncesinde değiliz.  benim yazdıklarımın hep agresiflik içerdiğinden bahsetmişiniz  şahsıma yazılan  ezbere yazılara  ve  tavırlara karşı  duruşum  değişmez ve  doğruyu söylemekten çekinmem ve her zaman haklı olduğum konularda ve doğru meselelerde  aynı tavrımı  sergilerim  bu konudada  kimseden çekinmem .sizde yazdıklarınızda hep  üzümü yemek değil bağcıyı dövmek peşindesiniz..malum bende sizin paylaştığınız  yazılara bana yaptığınız benzetmeyi yaparak fikirlerinize saygısızlık yapmış olsaydım belki siz benden daha agresif olurdunuz..konuyu asıl açılma gayesinden saptırıp didişmeye gerek yok herkesin fikrine saygı duyarım ve paylaşırım ama karşımızdaki insanları rencide etmeden  ve kırmadan bu işi yapmak tarafındayım .sağlıklı akvaryumlar ve hobiler diliyorum..


[QUOTE=Attractives]Hayırdır bu kadar agresife bağladın. Gerçi senin yazılarına baktım hep aynı moddasın. Çok bildiğini düşünüyorsun. 

Onca şey yazmışsın sanki biz budadıklarını çöpe at dedik. Alıp dikecek. Sen sanki ameliyat yapıcan gibi yeni filizler önce yoğun bakıma alınmalı sonra okisijen tüpü takılmalı vs. vs. uzattıkça uzatmışsın.... 

Maksat yazmak olsun.....
[/QUOTE] yazdığımın hepsi bu bunun neresinde  maksat yazmak olsun veya yaptığınız benzetme var ? nasıl uzatmışım hala anlayamadım.hem burada fikir beyan edilirken forum yönetimi tarafından herhangi bir kısıtlama yapılmazken    4 satır yazıyı uzun buluyor ve gereksiz  görüyorsunuz ? niye rahatsız oldunuz onu anlayamadım doğrusu ?
Gönderim Zamanı: Dün 11:18
Sina bey ekmek keser gibi pat diye ortadan kesmeyin  malum bitki budaması yapacaksınız  yaprakların yanından taze filizler vermiş gördüğüm kadarıyla o filizleri anaçta bırakıp  yaprak dibinde taze sürgün vermeyen  yerden kesin ki. geride kalan anaç kök hem gerilemesin hemde taze sürgün çabuk toparlansın.kestiğiniz üst kısmı tekrar gömerseniz kısa sürede köklenecektir.kolay gelsin başarılar diliyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AttractivesÇevrim Dışı

Kayıt: 25/10/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 77
AttractivesÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2014 15:27
Abartı var. Bir bitki budaması hele ki o bitki bacopa ise bu kadar fantazilere girip filizlenme fln filan muhabbeti ile ekmek keser gibi ifade kullanmak yanlış. Neyse 

Ahmet Yumaktan Alıntı :
yrıca bilgi paylaştıkça çoğalır bende bunları paylaşmaktan çekinmiyorum doğru veya yanlıştır onuda iddia etmiyorum..

Ahmet Yumaktan Alıntı : 
m ama karşımızdaki insanları rencide etmeden  ve kırmadan bu işi yapmak tarafındayım 

rencide 
Ekmek keser gibi !!!! ifade uslup tarz yanlış kurtlar vadisi moduyla hareket ediyorsun. 
Şimdi mazlumu oynuyor. 


yine yumaktan alıntı 
her zaman haklı olduğum konularda ve doğru meselelerde  aynı tavrımı  sergilerim  bu konudada  kimseden çekinmem .s

Her zaman haklı olduğu konuda atarımı yaparım diyor yukarda ise doğru dur yanlıştır iddia etmiyorum diyor.  

Madem emin değilsin nie ortalığı karıştırıyorsun..... 








Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

GOLDFISHÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 20/02/2013
İl: Konya
Mesaj: 632
GOLDFISHÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2014 15:52
Resul bey benim detaylı açıklamam size abartı olarak gelebilir ama konuyu açan arkadaşımız tamamen amatör ve birşey bilmediğini ifade ettiği için  detaya girdim abartı diye bahsettğiniz konunun  iç yüzü bu. rencide kelimesini irdeleyecek olursak  kimseyi veya herhangi bir diziyi ve topluluğu kendime örnek almıyor ve yazı yazan kişilere mahsus bir eleştiri yapmadan bu kelimeyi kullandım..eğer ekmek  kesmek  kelimesini siz kurtlar vadisi ne bağlıyorsanız ona da birşey diyemem , hergün herkesin evinde 3 öğün yemeğinde ekmek kesiliyor.   uslup ve tavır  yanlış olsaydı  malum burası bir  paylaşım forumu ve buranın  kendine has bazı kuralları ayrıca  çok kıymetli  ve bilgi sahibi yöneticisi  olan  kişiler var  onlar düzeltme  yaparlardı  eminim haklılığım ve duruşum konusunda tavizim yok oda doğru ama size yazdığım haklılık meselesi bitki konusunda değil tarafıma yazılan yazılar konusunu içeriyor..yazdığımı tam anlayamamışınız tahminim.Ortalığı karıştırma meselesine gelince eğer başlık altında yazdığım 4 satırı kapsayan detaylı açıklama ise yazmaya devam ederim..kim ne derse desin önemli değil.Ama kusura bakmayın şahsıma yazılan ezbere yazıların ve tavırların karşısındada sessiz kalamam ..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AttractivesÇevrim Dışı

Kayıt: 25/10/2012
İl: Istanbul
Mesaj: 77
AttractivesÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2014 15:55
:) 40 dakikada anca bu edabiyatı parçaladın ha... :) kolay gelsin... Bide formda çok ilgiliyim muhabbeti yapma açıtığın konu sadece SATIŞ :d hobici hobiciyim ... 

Ayrıca çınar bitkisi değişik bir bitki türü değildir. Çok tecrübeli Hobici/ Satıcı / Ticarethaneci neyse artık.
Attractives2014-05-16 15:57:31

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sina cenÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 09/02/2014
İl: Istanbul
Mesaj: 665
sina cenÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2014 16:15
Hocam kişisel polemiğe gerek yok. Ben bu konuyu sadece bitki konusunda bilgim olmadığı ve ilk bitkili tankımda hayal kırıklığına uğramamak için bilenlerden destek almak için açtım. Bu durum beni de üzdü resmen. Lütfen bu konumuzdan sapmadan sadece bilgi paylaşımı şeklinde devam edelim. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

GOLDFISHÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 20/02/2013
İl: Konya
Mesaj: 632
GOLDFISHÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2014 16:34
resul bey benim üyelik tarihim sizinkinden  6 ay sonra yani siz benden daha kıdemli görünüyorsuz ama ne yazık ki bu süre zarfında 73 adet mesajınız var bunun  1 tanesi  satış 72 tanesi paylaşım.. 1 tanede geri bildirim  benim ise sizden daha sonra üyeliğim olmasına rağmen  260  mesajım var  bunların 3 ü satış  2 si bitkiler konusunda yaşadığım şahsi konu altındaki başlık 254 tanesi ise paylaşım   21  adette içeriklerini okumanızı  tavsiye ederim   geri bildirim  var..umarım bu matemetik hesabını yapınca  kim hobici kim edebiyat yapıyor kim foruma daha fazla hakim ve ilgili ortaya çıkıyor belli olur tahminim. ayrıca benim üyelik bilgilerimde ki bilgiler tam ve doğrudur.sizinkiler ise maalesef tamtatmin edici durumda değil ondan ötürü bundan sonraki mesajlarınıza cevap yazma gereği hissetmeyeceğimi düşünüyorum ve cevap yazmayacağım !!.ayrıca bahsettiğiniz çınar bitkisine yapmış olduğunuz yorum  aramakta olduğum 6 değişik bitki ilanımın  başlığıdır. konuyu dağıtıp sahsıma sataşmaktan vazgeçin lütfen ve dahası özelimede fazla ca mühadele ettiğiniz için sizi bu konudada uyarma gereği hissediyorum..
Konu: Değişik Türlerde Bitki Arıyorum..
    Gönderim Zamanı: Dün 12:55
arkadaşlar aşağıda adı geçen bitkilerden arıyorum ..miktarlı alacağım elinde olan arkadaşların miktar ve fiyatı ile Ö.M den ulaşmalarını  rica ederim..                                                                                                1-)   lysmachia nummularia aurea                                                                                                            2-)  trichocoronıs  rivularis                                                                                                                        3-)   mayaca  fluviatilis                                                                                                                                4 -) myriophyllum   mattogrosense                                                                                                            5-)   umbrosom                                                                                                                                          6-)   çınar.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     herkese  sağlıklı akvaryumlar ve iyi hobiler dilerim.                                                                                                


Düzenleyen GOLDFISH - Dün 12:55

   BİTKİLİ AKVARYUM   DÜNYASI
 
Yukarı Dön

Attractives
Forum Üyesi


Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2012
Konum: Istanbul
Durumu: Çevrim İçi
Gönderilenler: 73

Geri Bildirimler (1)


Alıntı Gönderim Zamanı: 33 Dakika önce
 6-)   çınar.    

bu bitki değişik bir tür mü oluyor :)
Resul Kaya
 
Yukarı Dön


Bu İlana Ait Yorumlar -   
  


< method="post" name="frmMessage" id="frmMessage" ="new_post.asp">
Hızlı Cevap

Mesaj:
   < name="forumCodes" id="forumCodes" value="True" ="" ="3" ="">Açık Forum Kodları



Balıklarım
Profil Yorumlarım
Kullanıcı Adı: Attractives
Kullanıcı Gurubu: Forum Üyesi
Geri Bildirimleri: 1 adet mevcut.
Hesap Durumu: Aktif
Durumu: Çevrim Dışı
Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2012 21:55
Son Ziyaret: 1 dakika önce
Toplam Mesaj Sayısı: 73 [0.13 Mesaj Gün Ortalaması]
Son 6 Aydaki Paylasim Miktari ve Yüzdesi:9 [%60] Bu sayılar neyi ifade ediyor?
Mesajları Bul:
Açtığı Konular:
Bilgiler İletişim
Gerçek İsim: Resul Kaya
Doğum Tarihiniz: Girilmedi
Yaş: Geçersiz
Konum: Istanbul
Ana Sayfa: Girilmedi
Mesleğiniz: Girilmedi
İlgi Alanınız: Girilmedi

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir