Canlı Doguran Bilgi


DehsetÇevrim Dışı

Kayıt: 17/12/2010
İl: Nigde
Mesaj: 74
DehsetÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2011 19:30
Merhabalar
Yeni Başlamış Biri Olarak Bazı Sorularım Olcaktı
İlk defa Dip Temizligi Yaptım Sanırım Beceremedim Ve Sazları Felan Hep Söktüm Bu Bitki İçin En İdeal Nedir Sök Dik Bitkiler Ölürmü(Ben Yapay Çim Yada Çim Halı Gibi Bişey Düşünüyorum Uygunmudur)
100x50x35 Ölçülerinde Akvaryumum Unistar 200L iç filtre kullanıyorum Debisi Biraz Fazla Geldi Bana Bu Balıkları Yorarmı(iç filtre ve Şelale Olarak kullanıyorum Çift Bogazlı biri içe biri şelaleye su veriyor)
50 Adet Balık var Moli,Plati,Sae (2 3 4 5 cm boyları)Balıklar Devamlı Yemlendikleri Bölgede Yüzüyorlar Acaba Yemlerini Azmı Veriyorum Sabah Ve Akşam Tetra-min pul yem veriyorum 2 ölçü Balıkları Aldıgım Arkadaşın Uyarmasına Ragmen 2 Çift te lepistes attım içlerine erkek lepistes diger Balıklarla Devamlı Çiftleşmeye Çalışıyor bu Normalmi?
Dün Forumdan Rafya ile İlgili bilgi Alıp Akvaryuma Uyguladım Sabah İçinde moli Ve plati Yavruları Vardı
Şuan 2 Tane Siyah Moli Yavrusunu Görebiliyorum Rafya Yeterlimi.? Daha Etkin Yavru Koruma Yöntemi Varmıdır Karnını Kuma Sürten Balıgı Yavrulugamı Atmalıyım
Akvaryumcum İçine Bir Çiftte Melek Atmamı Söyledi Dogrumudur Yorumlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SuizokukanÇevrim Dışı

Kayıt: 16/07/2010
İl: Aydin
Mesaj: 549
SuizokukanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2011 19:36
Melekle canlı doğuran önerilemez. Bunun dışında rafya bence yeterli değil ama yavruluğunuz size yeterli olucaktır. Sazlarınız sök tak mutlaka zarar görürler lepistesler moliler ve platilerle sorunsuz yaşar üreme konusuna gelince 1 e 4 dişi şeklinde olmalıdır yoksa erkek dişileri kovalıyarak yorgunluktan öldürebilir. Balığınızın karnını taşlara sürtmeside doğumun yaklaştığını haber verir. Kusura bakmayın biraz kesik kesik cevap verdim ama merak ettiğiniz başka şeyler varsa yardımcı olabilirim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir