CRS Türleri


furkanc35Çevrim Dışı

Kayıt: 04/02/2013
İl: Izmir
Mesaj: 334
furkanc35Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2013 22:12

SSS Sınıf Kristal Kırmızı Karides

SSS Sınıf Kristal Kırmızı Karides altındaki sınıflarda her dışarı en beyaz rengi vardır. Bazen bir "Mosura" notu Kristal Kırmızı Karides adı verilir. Bu Kristal Kırmızı Karides derecelendirmede tipik kural daha beyaz renk yüksek dereceli izler. Ancak, başka bir SSS Derece daha yüksek evre olarak kabul birini SSS notu numune yapabilir birçok özellik vardır. Bir SSS Sınıf başkanı, göz rengi, bacak renklenmesi ve hatta anten renklerinden farklı kırmızı desenler gibi özellikleri üzerine başka bir bağımlı daha yüksek olabilir.Sınıflandırma yükseldikçe aynı sınıfta başka bir daha değerli tek bir örnek yapabilir daha faktörler vardır. Sayfanın alt kısmında bulunan not terminolojileri hakkında okuyunuz.

"Çiçek" ile SSS Sınıf Mosura

"Taç" ile SSS Sınıf Mosura

Ek SSS Sınıf Resimleri

  

 

 

SS Sınıf Kristal Kırmızı Karides

SS Sınıf Kristal Kırmızı Karides SSS Sınıf daha fazla kırmızı renk vardır.Ilave kırmızı rengi genellikle üst gövdenin orta kısmı üzerinde yer almaktadır. Aslında Japon bayrağı güneşi anlamına sırtında kırmızı bir daire olan bir "Hinomaru" olduğunda SS Sınıf genellikle verilir. Gövde üzerinde ikinci bir kırmızı bir daire de arka bitiminde genellikle doğru olduğu zaman meydana geldiği kırmızı çember boyunca beyaz bir çizgi olan, girişe Hinomaru, ve bir çift Hinomaru özellik de dahil olmak üzere farklı Hinomaru varitiations vardır kuyruk. Aşağıda çeşitli fotoğraflar, size SS Kalite Kristal Kırmızı Karides farklı türlerini görebilirsiniz. Sayfanın alt kısmında bulunan not terminolojileri hakkında okuyunuz.

No-Entry Sign Kişilik Hinomaru SS Sınıf

No-Entry ile giriş Hinomaru SS Sınıf

SS Sınıf Hinomaru

 

 

S Sınıfı Kristal Kırmızı Karides

S Sınıfı Kristal Kırmızı Karides SS ve SSS Sınıflar bile daha kırmızı rengi vardır. Ilave kırmızı renk çoğunlukla üst kısım üzerinde kırmızı renge sahip SS Sınıf karşı gövde yanları boyunca daha fazla yer almaktadır. S Sınıfı Kristal Kırmızı Karides bir daha hatta kırmızı / beyaz renk olduğu kabul edilir çünkü aynı zamanda daha düşük fiyat nedeniyle daha popüler bir sınıf olduğunu ve. Bazı SS ve SSS notu onlar talep edebilir yüksek fiyat dursun, sağladığınız çoğunluğu beyaz renk tercih etmiyorum. Sınıf S + S da olarak sıralanmış katı kırmızı ve beyaz rengi gibi Kaplan Diş ve V-bandı da dahil olmak üzere özellikleri gibi bazı özellikleri verilebilir. S Aşağıda + notu ve gelen Kristal Kırmızı Karides derecelendirme renk sağlamlığı çok bağlıdır.Tamamen opak beyaz ve kırmızı renk güzel bir A sınıfı ve S Sınıf arasındaki fark yaratabilir. İyice her örnek incelemek için çok önemlidir. Sayfanın alt kısmında bulunan not terminolojileri hakkında okuyunuz.

                                                       S + Sınıf Kaplan Diş

S + Grade V-Bant

S Grade 3 White Band

S Grade 4 White Band

 

 

A Grade Kristal Kırmızı Karides

A Grade Kristal Kırmızı Karides Kristal Kırmızı Karides yetiştiriciliği arenada yeni başlayanlar için daha popüler bir kalitedir. A Grade lekeli ve şeffaf kırmızı renk ve sıra yoksul katı beyaz renk özelliklerine sahiptir. Herhangi bir özel donanımı / desenler eksikliği A Sınıf örnek tipik bir örneğidir. Bazı üç beyaz şeritler var ve bazı dört beyaz şeritler içebileceğiniz kırmızı ve beyaz renk dağılımı farklı olabilir. A sınıfı büyük bir acemi dereceli ve yüksek derecelere göre çok ucuzdur. Daha önce belirtildiği gibi, bir A sınıfı yanlış S notu değilse dikkatli olarak etiketlenmiş olabilir, çünkü siz de her örnek incelemek önemlidir.

A Grade 3 Beyaz Bantları

A Grade 4 Beyaz Bantları 

l

 

 

B Sınıfı Kristal Kırmızı Karides

B Sınıfı Kristal Kırmızı Karides herhangi tamamen beyaz bantlar neredeyse tam bir eksikliği ile kırmızı ve beyaz renk dağılımındaki eşitsizlik tipik bir örneğidir. Bazıları çirkin bir sınıf olduğunu söyleyebilirim ama seyirci gözünde olduğunu varsayalım. Bu başka bir büyük acemi karides ve ayrıca seçici üreme pratik ilgilenen yetiştiricileri için büyük bir karides. Ironi değil, birçok kişi onun desen / renk hayranları olduğundan bazen B sınıfı gibi düşük dereceli Kristal Kırmızı Karides bulmak zor olabilir olmasıdır.

 

 

C Sınıfı Kristal Kırmızı Karides

Her şey burada başladı C Sınıfı Kristal Kırmızı Karides tipik olarak. İlk Kristal Kırmızı Karides böyle yakından baktı. Zamanla beyaz renk dışında yetiştirilen ve kırmızı renk daha yaygın oldu. Sen kırmızı renk şeritleri coulple dışında çok az beyaz ile hemen hemen% 100 ne kadar görebilirsiniz.Bu neredeyse tam olarak kırmızı renkli çeşitliliği ne Hisayasu Suzuki ilk yabani Arı Karides yaptığı toplu keşfetti benziyordu. Çok az tanımasının ana Kristal Kırmızı Karides kökeni olduğu gerçeği göz önüne alındığında bu notu verilir. Orada hiçbir beyaz ile kırmızı% 100 cins girişimleri olmuştur ama son zamanlarda bunu yapmak gibi popüler olmamıştır.

 

 

 

Notlandırma Terminoloji ve Özellikleri

 

Mosura "Çiçek": Bir SSS Sınıf Mosura baş tarafında bir Çiçek gibi kalıp.Çok fazla bir çiçek benzemeye görünmüyor gibi kaynaklı "çiçek" terimi bilinmeyen nerede. SSS Sınıf Kristal Kırmızı Karides Bulundu.

 

Mosura "Taç": başın üst ve yan çevresinde bulunan bir yarım daire Taç gibi bir görünüm. SSS Sınıf Kristal Kırmızı Karides Bulundu.

 

Hinomaru çift: Bunun yerine bir dairenin iki vardır. Geri (no-giriş işareti ile) ve kuyruk doğru başka bir küçük daire içinde büyük bir daire. SS Sınıf Kristal Kırmızı Karides Bulundu.

 

 

No-Entry Hinomaru: beyaz çizgi kırmızı Hinomaru çemberin ortasında görünür Oluşur. Beyaz çizgi sık trafik işaretleri bulunan bir No-Entry işareti görünüm verir. Beyaz çizgi daire taraf aracılığıyla tüm yol gitmek ya da içinde yer alabilir. SS Sınıf Kristal Kırmızı Karides Bulundu.

 

 

Hinomaru: Kristal Kırmızı Karides top geri kısmının orta bölümünde belirgin bir Red Circle olduğunda Hinomaru olduğunu. Hinomaru Japonca "güneş diski" anlamına gelir ve Japon Bayrağı Güneş simgeleyen kırmızı daire semboliktir. Yukarıda belirtildiği gibi Hinomaru farklı varyasyonlarını da vardır, Çift Hinomaru ve No-Entry Hinomaru yani. SS Sınıf Kristal Kırmızı Karides Bulundu.

 

 

Kaplan Diş : Kaplan Diş işareti S ortasında kırmızı bölüm + Sınıf örneğinin alt kısmında yer almaktadır. Iki kırmızı aşağı çizgi vardır. Bu iki çizgi arasında da beyaz "Kaplan Diş" dir. Bir Kaplan Diş olduğu kabul edilecek Kristal Kırmızı Karides sipariş için iki kırmızı çizgi arasına beyaz bir bölüm olmalıdır. Tire arasındaki alanı açık ise, o zaman Kaplan Diş kabul edilmez. Ikinci bir kırmızı bant eksikliği aslında yerine V-Band yaratacak. S + Sınıf Kristal Kırmızı Karides Bulundu.

 

 

V-Band: Bir sözde "v" şeklinde V-Band ettiğinizi olarak orta kırmızı bölüm şekillenir. S + Sınıf Kristal Kırmızı Karides Bulundu.

 

 


 

Kristal Kırmızı Karides QUICK Özellikler Kılavuzu

Not: Lütfen imla hataları yüzünden kusura bakmayın mağlum 8. sınıf öğrencisi olduğum için biraz google çeviriden yardım aldım.

furkanc352013-03-14 14:00:11

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sorunÇevrim Dışı

Kayıt: 10/03/2013
İl: Kayseri
Mesaj: 14
sorunÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Mart 2013 23:59
Yaş olarak benden ve bir çok kişiden ufak olabilirsin ama bilgi bakımından böyle güzel şeyler paylaşmaya devam :D Yolun açık olsun

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

OKTAYÇevrim Dışı

Kayıt: 02/08/2008
İl: Eskisehir
Mesaj: 225
OKTAYÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Mart 2013 09:42
Teşekkürler furkancım,devamını beklerim güzel çalışmalarının saygılar...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Cujo®©Çevrim Dışı

Kayıt: 10/04/2011
İl: Balikesir
Mesaj: 292
Cujo®©Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2013 20:46
Arkadaşım çok teşekkür ederiz uğraşmışsın lakin "google çeviri" sonrası keşke birazda cümle bütünlüğünü düşünüp, kelimelerin yerleri ile oynasaydın. Benim İngilizce konuşmam gibi olmuş. Bir cümleyi 3-4 kere okudum anlamak için. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir