Discus Franchising ( Tabela Bayilikler)Verilecek


SahinbeyÇevrim Dışı

Kayıt: 01/08/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 24
SahinbeyÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2015 19:04
[QUOTE=Nefer]Tescilli marka demek tanıtım avantajı ve rekabet gücü sağlaması demektir. Ticari bir koruma sağlanmak istenmesi veya bu başvurular sonucunda oluşan hak dolayısı ile ödenmesi istenen bedel tepki çekmemesi gereken bir husus. 

Ülkelerin alım gücü ile patent alımları doğru orantılıdır. Dünya'da da patent alımlarında son bir kaç yıl dışında oldukça geri sıralardayız.  

Discus kelimesi ile alakalı olarak; ayırt edilemeyecek kadar bir benzetme kullanması söz konusu olamaz yalnız aralarında küçük de olsa farklılık bulunan markalar aynı sayılmazlar, örneğin; Diskus. Bu konuda ki girişimin "delinmesi" hususu üzerinde bir kaç dk düşünmek yeterli olacaktır. Bundan dolayı ülkemiz şartlarında bu girişimin bir gelir sağlamayacağı ortada. Ne büyük üreticiler var ne de bu konuda büyük çalışmalar var.

Yine de girişim ve düşünce olarak gayet başarılı. :)
[/QUOTE]

Değerli  Arkadaşlar yorumlarınız  için hepinize teşekkurler;

Nefer Arkadaşımızın Tesbiti çok yerinde  ....

Discus  marka sahibi mehmet bey  bu işte profosyonel bildiğimiz  2008 den bu yana internet üzerinden bu hobiye büyük  katkısı oldu. Dr. Giray Küçükhasanoglu ile hareket ediyor. Giray bey  Dünyada sayılılı Fry discus üreticilerindendir. Ülkemizde de tektir...
Mehmet beyin Üretimhanesi  gündüz saatleri DiscusTV  www.discus.tv  den izlenebilir.
Bir yerde ticaret yoksa oranın gelişmesi beklenilemez.
Örn. Akvaryum.com da gördüğümüz reklamlar olmasa bu hizmeti nasıl ifa edecek  elbette  ticari gözle bakılması yerindedir. Kişilerin sevdikleri işe yatırım yaptıkları aşıkardır..

Bizden  paylaşmak konuyu  yorumlar güzel 

Saygılarımla 


Sahinbey2015-01-12 19:07:27

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir