ekmek kurdu
Arkadaşlar geçen eski bi akvarist tanıdık bazı tavsiyelerde bulundu. Bir taneside evde yemektan artan ekmeği bı kabın ıcnde suya koy bır sure sonra kurtlanır o kurtları balıklara ver çok besleyici bir yem dedi. Bu öneriyi aslında bana değil bi sohbet sırasında babama söylemiş ayrıntılı bilgiyi bı kac gun ıcınde kendısıyle konuşup öğrenicem. Hazırlanışı nasıl verildiği gibi. Bu konuda başka bilgisi olan varmı?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşın söylediği microkurt dur.Yalnız 5 cm den büyük balıklar için pek uygun değildir kurtları göremezler.1 lt lik dondurma kabı bu iş için uygun olur.Yalnız ekmekleri tabana yayıp su veya süt ile fazla olmamak şartıyla ıslattıktan sonra microkurt kültürü aşılamak gerekir.Üreten arkadaşlardan bir miktar alıp kaba eklerseniz sizde üretebilirsiniz.Kısa zamanda çoğalırlar.Kabın kenarlarına tırmananlarıda bir suluboya fırçası ile sıyırıp akvaryumdaki balıklara verebilirsiniz.
Sağlıklı balıklar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
yardımlar için teşekkürler ben ztn daha nasıl yapıldığı konusunda bilgi almadım en kısa zamanda öğrenmeyi planlıyodum neyse saolun. yavrularım olursa denerim ozmn
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Doğrudur kurt olduğu süttende yapılıyor ancak iğrenç olabiliyor kaba dikkat edin fazla kurtlanıyor bazen.
Saygılar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir