En Ucuza Akvaryum Nasıl Kurulur


emirdkÇevrim Dışı

Kayıt: 20/08/2016
İl: Manisa
Mesaj: 32
emirdkÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2016 20:47
[VID]https://youtu.be/he8ux_iCFtQ[/VID] video Hakkı'nda düşünçeleriniz neler belirtirseniz çok sevinirim

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

aquascapeworldÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 11/09/2016
İl: Kayseri
Mesaj: 1119
aquascapeworldÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2016 21:03
Merhabalar
Oncelikle hitabetini duzeltmen senin yararina olacaktir. Daha canli bi ses tonuyla,akivi bi şekilde ve kendinden emin konuşmalisin.
Videon aslinda baya bi eksik olmuş en ucuza denildiğinde besleyecegi ture gore de degisir mesela beta beslerse 25 litrelik bi akvaryum idealdir ve de yine akvaristin ne kadar kaliteli bi tank kurmak istedigi de belirleyicidir.
Mesela ucuz olsun diye kum koymayabilirsin koyucaksan da kimisi bitkili akvaryum kuracaksa hagen koyar kimisi de bitkisiz istiyosa silis kum ister
Burda senin bi hatan yok ama boyle geniş bi konuda video cekiyosan 5-6 farkli ihtimali de deferlendirip 5-6 farkli sonuc elde etmen lazim
(İdeal bitkili tank(biraz daha kaliteli), en ucuz bitkili tank (kalite oldukca dusuk olabilir), bitkisiz tank, ideal bitkisiz tank (biraz daha kaliteli ekipman vb) beslenecek türe göre tank)
Dedigim gibi 10 tl ye de isitici bulunabilir ama buyuk ihitmal ariza cikacak ve baliklari telef olcaktir. Fakat yine ucuz ama ayni zamanda riski az bi akvaryum kurmak istendiginde fiyat biraz daha artacaktir.
İyi hobiler ve iyi calismalar

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

oscar199Çevrim Dışı

Kayıt: 06/01/2015
İl: Eskisehir
Mesaj: 270
oscar199Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2016 21:21
Bu hobide ucuza kaçmak yapılacak en kötü şey. Akvaryumunuz patladığında ya da ısıtıcınız tüm balıkları kızarttığında aslında size pahalıya mal olmuş olacak. Herşeyin en kalitelisini almak en iyisi.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir