Esefle Kınıyorum


mucevherseverÇevrim Dışı

Kayıt: 07/12/2015
İl: Izmir
Mesaj: 423
mucevherseverÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2016 18:30
[VID]https://www.youtube.com/watch?v=hAuvt6X9yKU[/VID] Bu işin sorumlusuna sesleniyorum. Gelin bir de şöyle deneyelim. Sürü halinde yaşayan ve jokerin akrabası olan oscar'lardan 4 adet erişkini koyalım. Bir de sizin bu kopek balığınız challenger sanırım, bunu koyalım. Sonucu birlikte izleyelim. Hem daha adil olur. Ne dersiniz? Böylece 1 mt balığın yanına 13 cm balığı koyup ona eziyet etmek neymiş görürsünüz!

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

FilandraÇevrim Dışı

Kayıt: 02/10/2014
İl: Istanbul
Mesaj: 12
FilandraÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 20 Ağustos 2016 21:35
Uzucu bir durum, Videodaki kopek balıgı icin bilgi vermek gerekirse;

Gri resif köpek balığı (Carcharhinus amblyrhynchos), harharyasgiller (Carcharhinidae) familyasından bir köpek balığı türü.

Hint Okyanusu, Büyük Okyanus, Paskalya Adası ve Güney Afrika'da yaşar. Mercan resiflerinde yaşayan gri resif köpekbalıklarının boyları 2,5 m'yi aşmaz. Kemikli balıklar ve kafadan bacaklılar ana besinini oluşturur. 5-20 balıktan oluşan sürüler halinde dolaşırlar. Harharyasgiller familyasının diğer üyeleri gibi vivipardırlar. Gri resif köpekbalığı (Carcharhinus amblyrhynchos, bazen yanlış söylenimiyle amblyrhynchus veya amblyrhinchos) köpekbalığı, Carcharhinidae ailesinin bir türüdür. Indo-Pasifik bölgesindeki en yaygın resif köpekbalığı türlerinden biridir, Güney Afrika kadar doğuda ve Paskalya Adası kadar uzakta bulunur. Bu tür en sık mercan resiflerinin hendeklerine yakın sığ sularda görülür. Gri resif köpekbalığı geniş, yuvarlak burunludur ve büyük gözlüdür, tipik "resif köpekbalığı" şekli vardır.
Gri resif köpekbalığının tehditkar görüntüsü saldırıdan önce başlar. Görüntü karakteristik pektoral yüzgeçlerle bir "kambur" duruş gerektirir ve bu basmakalıp davranışı uyarı ve saldırı için gerçekleştiren ilk köpekbalığı türüdür. Onların takip eden dalgıçlardan bir tehdit algılayan gri resif köpekbalığı bunu sıklıkla yapar. Bu tür saldırılardan insanlar sorumludur.

Beğenenler: [T]180433,mucevhersever[/T]
Teşekkür Edenler: [T]180433,mucevhersever[/T]
+1: [T]180433,mucevhersever[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir