EvcilAl.com memnuniyeti


mehmetsayginÇevrim Dışı

Kayıt: 21/06/2010
İl: Adana
Mesaj: 265
mehmetsayginÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2015 11:27
Merhaba.

EvcilAl.com'dan Astro dış filtre almıştım, akvaryum hazır olmadığı için 1 ay kadar paketi açmadan beklettim. Akvaryum kurulacağı zaman paketi açtığımda dış filtrenin musluklarının olmadığını gördüm.

EvcilAl'ı aradım ama tereddüt içindeydim çünkü 1 ay geçmiş aradan. Bir de alışmışız; ”Gerçekten mi yoktu” ”Hiç olmaz olur mu, siz kaybetmişsinizdir” gibi sözler duymaya. Ben haklıyım, ürün gerçekten yok ama satıcılar da çeşit çeşit insanla karşılaştıklarından şüpheci olabiliyorlar, belki onlar da haklı.

İlk telefonumdan sonra, hiç soru sormadan hemen parçamı sipariş ettiler, ertesi gün de teslim ettiler. 

Evcilal.com'a buradan teşekkür etmek isterim.






Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Çevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
Kayıt: 20/10/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 818
Çevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2015 22:46
Evcilal'dan bende bir kaç sefer alışveriş yaptım. Sektörün geneline bakarsak ''kalburüstü'' diye tarif edebileceğimiz esnaflardandır. Bir keresinde orijinal paketli 100 gr. yem sipariş etmiştim, bana 100 gr. açık yem göndermişler. Sitem etmek için mail attım. Ben asla açık yem almam, kullanmam vs. dedim. ''Özür dileriz, hatamızı telafi edicez'' dediler. Birkaç gün sonra kargo geldi. Aynı yemin 500 gr'lık orijinal ambalajlı versiyonunu göndermişler. Müşteri memnuniyeti için sattıkları malın beş katını + kargo ücretini gözden çıkaran bir firmadır. Maalesef çoğu yer bir özürle geçiştiriyor veya malı değiştirmeyi öneriyor. İşi gücü bırakıp adamlara kargo göndericez diye uğraşıyoruz. Ama burası öyle değil; Dediğiniz gibi müşteri memnuniyeti ön planda...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

selçukaydoğarÇevrim Dışı

Kayıt: 07/05/2008
İl: Adana
Mesaj: 448
selçukaydoğarÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2015 09:27
Gupy pet shop ( Evcilal.com ) adanamızın en donanımlı ve kaliteli akvaryumcularından birisidir.Her zaman müşteri memnuniyeti onlar için öncelikli olmuştur.Bir adanalı akvarist olarak bu konuda kendimi şanslı buluyorum ve gönül rahatlığı ile alışveriş yapılacak yerdir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

EvcilAlÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 29/08/2008
İl: Adana
Mesaj: 356
EvcilAlÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2015 13:43
Değerli akvaristler , 

Öncelikle değerli yorumlarınıza teşekkür ederiz. Öneri ve yorumlarınızı önemsiyoruz. Eksiğimiz ve yanlışımız varsa telafi için tarafımıza bir şans vermeniz yeterlidir. Bu vesile ile tüm alışveriş yapan arkadaşlara buradan duyurmak isteriz , yaptığınız alışverişler sonrasında bizi https://www.guvenrehberi.com/Alisveris/evcilal.com adresinden de değerlendirebilirsiniz , diğer müşterilerimizin de alışveriş deneyimlerini görebilirsiniz.
15 yıllık mağaza , 7 yıllık'da eticaret işletmekteyiz , son 2 ayda 99 olumlu yorum aldık ve gururlandık. Daha iyiyi hep birlikte yakalayabiliriz.
İlginize teşekkür eder , keyifli günler dileriz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir