Foruma Resim Koyma Hakkında!!


pisicikimÇevrim Dışı

Kayıt: 11/04/2006
İl: Izmir
Mesaj: 89
pisicikimÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2006 17:39

Selamlar,

www.akvaryum.com sitesi forumlarına girdiğinizde karşınıza "En Faydalı Tartışmalar" linkinden, "Çöp Kutusu" linkine kadar toplam 45 adet başlık linki çıkar.Bu 45 adet linkten hangisine tıklarsanız tıklayın,açılan yeni sayfada reflex'sel olarak gözünüzün ilk zumlandığı noktada (belki sizlerinki o noktaya olmayabilir!) mavi renkli ve en üstteki "Forum Kullanım Kılavuzu" ve "Sıkça Sorulan Teknik Konular"  yazılarını görürsünüz.

Yeni kayıt yapan bir üye tarafından "Forum Kullanım Kılavuzu" linkinin belki tıklandığını, "Sıkça Sorulan Teknik Konular" linkinin ise yeterince tıklanmadığını düşünüyorum.Okunma sayısına aldanmayalım,zira "Forum Dışı Konular" bölümü,yeni üye katılımlarında  " foruma nasıl resim koyabilirim? foruma nasıl görüntü ekleyebilirim? konumu ya da şu konuyla ilgili yazıyı bulamıyorum?? " sorularıyla açılan başlık ve bu başlıklara cevaben verilen yardımcı linkler ile dolu.(saolsunlar forumdaki tüm deneyimli arkadaşlarımız hiç üşenmeden,her defasında yardımcı linke yönlendirmişler,bundan sonrada eminim yönlendirmeye de devam edeceklerdir.)

Nacizane önerim... "Sıkça Sorulan Teknik Konular" başlığının "Teknik Konular [Resim/Görüntü Ekleme ve Konu Arama ]" veya bu tarz kısa ve daha vurucu bi başlık şeklinde yenilenmesidir.Belki bu sayede yukarıda sorulan konu sayısını,forumdaki tekrar konu kirliliğini minimum seviyeye düşürebiliriz.

Saygılarımla...


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

bjkalleyÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/02/2003
İl: Yurtdisi
Mesaj: 9513
bjkalleyÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 01 Eylül 2006 17:53

Bu şekilde tırnak * vb kullanıp dikkat çekmeye çalışırsak bunu ne yazık ki kullanıcılar da yapar. Bu yüzden ancak daha etkileyici bir isim bulabiliriz.

Saygılar,


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir