Hakkımızda


ReeFlowersÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 21/07/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 271
ReeFlowersÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 07 Ağustos 2011 19:13

 

Reeflowers Aquarium Solutions, akvaryum katkıları, kimyasallar ve yemler üzerinde çalışmaya 2009 yılında başlamıştır. Ar-Ge çalışmaları, deney süreçleri ve analizler sonrasında 2011 yılı itibari ile bir çok ürün için yaptığı çalışmaları sonuçlandırmıştır.

 

Reeflowers konusunda uzman laboratuvarlar ve yetkili kurumlar ile birlikte hareket etmektedir. Ar-Ge çalışmaları tamamlanmış her ürün birden çok uygulama alanında test edilmiş ve sonuçlar tecrübeli uzmanlarca gözlemlenmiştir. Ar-Ge çalışmaları süren ürünler ile birlikte kısa zamanda geniş bir ürün portföyüne ulaşılması planlanmaktadır.

 

Profesyonel akvaryumlar, dev akvaryum projeleri, bitki ve mercan üretim çiftlikleri, şov akvaryumları ve ev tipi akvaryumlar için ihtiyaç duyulabilecek her tür ürünü uluslararası kalite standartlarında sağlamayı hedeflemektedir.

 

Bir Reeflowers ürünün satışa sunulabilmesi için Ar-Ge çalışmalarının sonuçlanmasından sonra yetkili kuruluşlarda gerekli laboratuar testleri yaptırılır. Daha sonra test ortamında en az 6 ay süreyle denemeler yapılır. Denemeler, gözlemler daha önce öngörülen sonuçlar ile örtüşene kadar devam eder ve bunun sonucunda ürün istenilen kriterlere uygun görülür ise piyasaya sunulur.

 

Reeflowers kurumsal satış politikaları ve istikrarlı ücretlendirme sistemleri sayesinde bölge bayileri ve yetkili satıcı firmalara yüksek rekabet gücü, tatmin edici kar marjları ve risksiz ticaret imkanları sunmaktadır.

 

Reeflowers ürünlerinin en önemli özelliklerinden biri de rakiplerine oranla daha yoğun ve ekonomik olmasıdır. Ürünlerimizin yüksek yoğunlukta olması kullanım kolaylığı avantajını da sağlamaktadır.

 

Reeflowers ürünleri kaliteli hammadde, kolay kullanım, yüksek yoğunluk düzeyi ve değerinde satış prensipleri göz önünde bulundurularak tasarlanmıştır.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir