Her başlangıcın bir de sonu vardır


Onur AlkanÇevrim Dışı

Kayıt: 26/08/2012
İl: Antalya
Mesaj: 304
Onur AlkanÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2013 00:57
Öncelikle bugüne kadar bana yardımı dokunan,dokunmayan bütün abilerime ve kardeşlerime teşekkür ederim..

Başlıkta da belirttiğim gibi sanırım bu hobiden artık vazgeçme zamanı geldi. bugüne kadar bir çok balık besledim aralarında kaybettiklerim oldu bu süre içerisinde forum sayesinde çok şey öğrendim. 

Son olsun bu dedim l144 vatozlara merak sardım balıkların rahat olmasını,sağlıklı olmasını o kadar önemsiyordum ki yanlarına başka bir tür eklemedim, yemlerini her gün aynı saatlerde verdim, mango kökü ekledim su değerlerini özenle ayarladım,su değişimini damıtma şeklinde yaptım vs vs.

 Tam balıklarımı keyif içinde izlemenin tadına varıyor ve ilk yavrular ne zaman gelir acaba diye düşünürken bugün balıklarımdan birinin anüs kısmında kücük kırmızı şeyler gördüm, ipliğe benziyorlardı. Bazen 2-3 tane oluyorlar bazen ise hiç görünmüyorlar biraz daha dikkatle bakınca diğer balıklarımda da bunun olduğunu gördüm. Nereden geldi nasıl geldi anlamıyorum şu lanet hastalık ve araştırdığım kadarıyla tedavisi imkansıza yakın ve kısa sürede bütün balıklara bulaşıyor bu kurtlar. 

Sakınan göze çöp batar derler ya benimkisi de o hesap işte. Olmayınca olmuyor final haftasında bile derslerden daha çok ilgilendiğim balıklarım büyük ihtimalle ölecekler üniversite de aç kalıpda l144 kolonisi oluşturacağım diye gezmemde cabası :) 

 Neyse bugüne kadar yardımı dokunan dokunmayan akvaryum.com ailesine tekrardan teşekkür eder hepinize iyi hobiler dilerim.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

muslim kavakÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 22/05/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 3448
muslim kavakÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2013 09:57
Hobiyimi bırakıyorsun.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir