Her Soruya Bir Link


tayfuncanxÇevrim Dışı

Kayıt: 27/08/2006
İl: Bursa
Mesaj: 134
tayfuncanxÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2007 22:40
Arkadaşlar öncelikle bu mesajımın bir eleştri olmadığını belirtmek isterim.Forumu 1 senedir takip ediyorum çok güzel bir forum özellikle moderatörler çok iyi çalışıyor.Fakat son günlerde değerli bir akvarist "Balığım Ne Zaman Doğurur?" isimli konuyu açtı.Çokta iyi oldu.Fakat kim balığının hamileliği ile soru sorsa bu link veriliyor ve konu kilitleniyor yani iletişim kesiliyor.Burada dostlukta önemli o zaman her balığa bi link açılsın bu site link sitesi olsun.Lütfen yazdıklarıma kızmayın sadece kişisel bir yorum herkese sağlıklı balıklar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ekokoÇevrim Dışı

Kayıt: 17/02/2007
İl: Kocaeli
Mesaj: 275
ekokoÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2007 22:45
Tayfun Bey, haklısınız belki ama bazı konuların başlığı içeriği bile aynı azcık araştırılsa artık insanlarda bıktı aynı seylere aynı yorumlar. Bir bakın forumlara çoğu, balığım öldü, Balığımın kuyruğu neden erir?, Balığım hareketsiz v.b oysaki biraz arastırma alıskanlığı olsa forum kirlenmesi olmaz herkes aradığını hemen bulur. Yani doğru yanıtı bulmasına rağmen inanmadığı için aynı soruları tekrar tekrar soran arkadaşlar var. Yani herkes kendince haklı.
Saygılar...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

SaRCoPhiLiuSÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 09/10/2005
İl: Tekirdag
Mesaj: 4664
SaRCoPhiLiuSÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2007 23:11
     Ben açtım, bir güzelde derledim. Artık ''Balığım ne zaman doğurur? Resmini koyuyorum bakın lütfen'' gibi mesajların hepsini kilitiyorum.Nitekim bu mesajlar Forum Kirliliğinden başka birşey değildirler. Bu yönetimin arz ettiği ve uygulamada olan gerekli bilgi eksikliklerini sadece o linke ekleme koşuluyla bilgileri tazelenen bir link. Eleştiriniz güzel ama yeri değil.
 
Konu tarafımca kilitlenmiştir.
 
Eleştiri mahiyetinizde ki bu düşüncelerinizi 'Forum ve Site Hakkında' konu başlığı altına açınız.
 
Ya da linke fikrinizi yazabilirsiniz; http://www.akvaryum.com/Forum/forum_posts.asp?TID=101276
 
Saygılar.
SaRCoPhiLiuS2007-08-26 00:39:25

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir