HYDRA 30 Kullanan varmı?


Suat06Çevrim Dışı

Kayıt: 02/12/2008
İl: Ankara
Mesaj: 307
Suat06Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2013 00:18
Arkadaşlar sahibinden.com'da gördüm özelliklerini okuyunca şaşırdım doğrusu. Kullanan yahut bilgisi olan varmı?

HYDRA 30





OCEAN FREE OF HYDRA 30

 

Bilim adamları ve yerel bir araştırma şirketi tarafından ortaklaşa geliştirilen Hydro-Pure teknoloji geleneksel sistemlere göre akvaryumlarda çok daha fazla doğal filtrasyon işlemi yeteneğine sahiptir.

Dünya'da kendi alanında ilk olan, çevre dostu, enerji tasarrufunda etkin Hydro-Pure Teknoloji; tüm su hayatında doğal ve kimyasal kirliliğin olmadığı ortamlar için, süs balıkları endüstrisinde bir örnek teşkil eder.

Hydro-Pure teknolojisinin biyolojik süreci sadece akvaryumlarda atık dönüşümü için etkin ve emin olmakla kalmaz, aynı zamanda enerji tüketiminin minimum seviyede kullanılmasını sağlar.Böylece daha az enerji ile daha çok filtrasyon yapılması sağlanır.

Hydro-Pure teknoloji tekniğinin amacı Amonyak ve nitriti çok düşük elektrik akımı ile hızla nitrojen gazına çevirip akvaryum dışına atar.Bu işlem çok daha az müdahaleci basit ve düşük maliyetlidir.Çok yüksek enerji tüketimi kullanan diğer elek tiriz teknikleri ile karşılaştırılabilir değildir.

Sistemin özelliği yüksek akım ihtiyacı olmadan tüm dönüşüm sürecini katalize eden özel olarak formüle edilmiş orta kısımdaki değişebilir kartuş (Cata-Pure) bulunmaktadır.

Doğal biyolojik filtrasyon ile birleştiğinde Hydro-Pure teknolojisi akvaryumlarda su kalitesinin daha istikrarlı ve balıklara zararlı olan dalgalanmanın (örn. amonyak dalgalanması) önüne geçecektir.Ayrıca amonyak ve nitriti yok ederken nitrat, fosfat ve ph'ı dengede tutar.

Bu teknolojini etkisi ile, su kalitesindeki iyileştirme sonucu balıklarda daha canlı renkler, sağlıklı, hızlı büyüme ve uzun ömürlü olmaları sağlanır.

- Yüksek Verim

- Dengeli Su Kalitesi

- Hydro Pure Teknolojisi ile Sıfır Nitrit ve Amonyak ile stabil pH ve Nitrat Değerleri

*  500-550L/h 100-300 litre akvaryumlar için idealdir.

*  13 w - 240 v-50hz

DENİZ AKVARYUMLARINDA KULLANILABİLİR

BİLİMSEL OLARAK TEST EDİLMİŞ ONAYLANMIŞTIR

Suat062013-11-08 00:19:31

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

byyilmazÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 28/09/2010
İl: Ankara
Mesaj: 1249
byyilmazÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2015 19:25
Yazarların tamamı doğru ve gerçektir. mühendislik harikası ve gerçekten çok işlevi olan bir filtre.

Teşekkür Edenler: [T]62023,Suat06[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir