İç Parazit Tedavisi Günlüğüm


MuratSlxÇevrim Dışı

Kayıt: 12/10/2006
İl: Izmir
Mesaj: 148
MuratSlxÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2018 10:58
[QUOTE=Muhammed kose]

Tessekurler. İNŞALLAH bir daha ihtiyacim olmaz.Suan iyi duruyor [/QUOTE]

Balıklarınıza mama yada dondurulmuş yem veriyorsanız koruyucu önlem olarak haftada birde olsa yeme karıştırarak flagy uygulaması yapın derim.

Sağlıklı hobiler

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

fantastikoÇevrim Dışı

Kayıt: 30/01/2018
İl: Istanbul
Mesaj: 50
fantastikoÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2018 22:12
Merhabalar, balıkların durumu nasıl oldu acaba? Benim de iki mollymde iç parazit var. Birisinin karnı çekildi artık nerdeyse sırtına yapışıcak. Diğerinin ise karında bi çekilme henüz yok ancak dışkısının bir kısmı saydam ve yeme ilgileri çok çok az. Hatta hafif rengini de kararttı. 2 gün sarımsaklı yem verdim az biraz yediler sonra karantinaya alıp 2 gündür d-allio plus veriyorum ( sarımsak oranı en yüksek olan yem %30) ancak yemiyorlar. Sadece tetra PRO algeayı biraz tırtıklıyorlar ve sizde de olduğu gibi en kalitesiz yemden biraz yiyorlar :) diğeri için ilaç tedavisi daha erken olabilir ama karnı içe çekiğin durumu gerçekten vahim. Flgyl ve cipro malesef eczaneden alamadım, reçetesiz satılmıyor doktora durup anlatıp yazdırın dediler. Ben de açıkçası pek doktorla uğraşmak istemiyorum, konuda baktopur direct’ten bahşedilmiş, acaba kullandınız mı? Onun sayesinde mi düzeldi yoksa flagyl ile mi?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Muhammed koseÇevrim Dışı

Kayıt: 14/01/2018
İl: Kayseri
Mesaj: 820
Muhammed koseÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2018 22:18
[QUOTE=fantastiko]Merhabalar, balıkların durumu nasıl oldu acaba? Benim de iki mollymde iç parazit var. Birisinin karnı çekildi artık nerdeyse sırtına yapışıcak. Diğerinin ise karında bi çekilme henüz yok ancak dışkısının bir kısmı saydam ve yeme ilgileri çok çok az. Hatta hafif rengini de kararttı. 2 gün sarımsaklı yem verdim az biraz yediler sonra karantinaya alıp 2 gündür d-allio plus veriyorum ( sarımsak oranı en yüksek olan yem %30) ancak yemiyorlar. Sadece tetra PRO algeayı biraz tırtıklıyorlar ve sizde de olduğu gibi en kalitesiz yemden biraz yiyorlar :) diğeri için ilaç tedavisi daha erken olabilir ama karnı içe çekiğin durumu gerçekten vahim. Flgyl ve cipro malesef eczaneden alamadım, reçetesiz satılmıyor doktora durup anlatıp yazdırın dediler. Ben de açıkçası pek doktorla uğraşmak istemiyorum, konuda baktopur direct’ten bahşedilmiş, acaba kullandınız mı? Onun sayesinde mi düzeldi yoksa flagyl ile mi? [/QUOTE]


Balığım duzeldi.Yem yiyor karni duzgun.Sari prenses icin yazmistim ben bunlari ama genel olarakta ise yarar.Flagyl ve cipro kullandim.Sera bakto directe gerek kalmadi.Clout tablet var onuda kullanabilirsiniz.Aile hekiminzden alabilirsiniz 5dklik iş.Bide geç kalmissaniz neyapr siniz duzelmiyor.

Beğenenler: [T]202301,kimyaegr[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir