İcraatı Bulunmayın Gtleri Değiştiriyorum Tavsiyelerinizi bekliyorum


ramses77Çevrim Dışı

Kayıt: 11/04/2009
İl: Ankara
Mesaj: 411
ramses77Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2012 00:49
[QUOTE=Pisqo] [QUOTE=ramses77] [QUOTE=keynesian]Onlar birbirini dövüyorlar bence türü seviyorsanız hemen pes etmeyin. balık takası yapsanız olmaz mı?[/QUOTE]
O balıklar 15 güne kalmaz yavru vereceklerdi, defalarca eş tutturdum genelde birden fazla balık yoksa 1e 1d şeklindeyse dişi erkeği zorlar, karşılıklı güç kullanırlar..Dışardan iki erkeğin kavgası gibi görünen bu olay çiftleşme öncesi güçlü bireyi seçme çabası, bir nevi doğal seleksiyondur..Saygılarımla.
[/QUOTE]


Netten araştırdıgım kadarıyla dediklerinizin tam aksini söylüyor erkek dişiyi zorluyordu kovalıyordu vs. dişide yumurta yoksa yapacak bir şey yok ama eş tutmama gibi birşeyde oluyordu akvaryum musaitti olsaydı iyi olurdada 3.5 aydır bekle bekle insana gına geliyor (:
[/QUOTE]

Ben 3 nesil gt yavrudan 1e1d şeklinde karma tankta eş tutturup dünyanın yavrusunu aldım. İlk çiftimde forumda amerikan uzmanları iki balığın da erkek, kavga ediyorlar demişlerdi seninki gibi sonrasında neler oldu ben biliyorum ve birebir seninki gibiydi, sonrasındaki nesil çiftim de aynı şekildeydi. Nette ne konularda neler diyorlar da işte öyle olmuyor hayat :)

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

JohansonBurnÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 20/01/2012
İl: Ankara
Mesaj: 853
JohansonBurnÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2012 17:57
İşte napalım :D acemilik birdahaki sefere.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir