İzmir'den Malawi Çılgınlığı


YYILDIZ51Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 17/03/2009
İl: Nigde
Mesaj: 6194
YYILDIZ51Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2013 09:58
[QUOTE=chetez][QUOTE=YYILDIZ51]Sert yazılan yazılarımı kırmızı ile boyar mısınız? Ben mi fark etmiyorum yoksa ?
Eğer yazılarımda şu şekilde yazsam haklısınız özür dilerim derdim.Özür dilemeyi de biliriz gerektiğinde.
Örneğin :Ne biçim bir akvaryum bu. Resmen toplama olmuş. Şu şu balıkları çıkar gibi kelimelerim varsa o zaman haklısınız derim.Cevabınzı bekliyor olacam. 
[/QUOTE]
Bir baska konuda yine kavga ortami yaratmissiniz,o sebebpten dolayi bu yaziyi yazdim..Ayrica akvaryumun hatali oldugunu bende soyledim,sizin tarziniz yanlis... Daha kibar ve yapici uslup kullansaniz bence daha iyi olur,burasi yarisma degil ve bizlerde juri degiliz.. Ayrica siz de 100 cm akvaryuma 3 cesit balik sokmussunuz,ozellikle yunuslarinizi tek bakmaniz gereken tanka 2 tur daha almissiniz..Demek ki kimse mukemmel degilmis, bu sitede herkes zamanla hatalarini gorerek en iyi tanki kurabilir.. Ben kimsenin avukatligini yapmiyorum,hatta akvaryumun hatali oldugunu soyluyorum.. Benim takildigim nokta uslup meselesi,herkes daha yapici ve daha yumusak bir uslup takinirsa hersey daha guzel olacaktir.. Herkese saglikli baliklar,ben polemik istemem,isteyen siyaset meydanina katilsin,akvaryum.com a degil..
[/QUOTE]
Benim akvaryumum 300 litredir.Bu konuda araştırma yapıldı. 4 türe kadar konulabilecek bir hacme sahip bir akvaryumdur. Bir konuda tartışmışım diye her konuda tartışacak değilim.Eğer bir sıkıntınız varsa bunu yönetimle paylaşabilirsiniz.Kimin bu sitede kalıp kalamayacağına siz karar veremezsiniz. Ayrıca sizinle muhatap olmak istemiyorum. 3. bir mesaj yazmayacağım.Bir kez daha yineliyorum üslubumda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.Ayrıca tartışmak kavga etmek değildir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

OsmanKorkmazÇevrim Dışı

Kayıt: 05/09/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 8
OsmanKorkmazÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2013 14:04
Emeğinize vs. şeylere saygım sonsuz ancak daha resmi ilk gördüğümde içim acıdı benim akvaryumumda tam olarak sizinki kadar ama içinde 4 tane mücevher var sadece.. tamam biraz daha konulabilirdi benimkine ama sizinkisi bir hayli fazla olmuş. Dikkatimi çeken bir diğer şey ise 240 litreyi o iç filtreye temizletiyorsunuz.çok tatminkar olacağını sanmıyorum.yine de yıllarca beslemişsiniz ve sorun yok diyorsunuz sağlıklı balıklar diliyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir