Japon Akvaryumu ve İyotlu Tuz


batu.gulsahÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 23/04/2014
İl: Mugla
Mesaj: 788
batu.gulsahÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2015 09:22
Birakin o zaman yemleyin ve filtre calistirin ki biraz döngü olussun da o akvaryum nasil temizlenir yukseklik fazla hacim fazla. Allah simdiden kolaylik versin. Isiklandirma konusunda bitkili dusunmuyorsaniz floresanin sorun yaratacagini sanmiyorum. Yalniz japon beslerseniz pek isiticiya ihtiyac duymadan bakabilirsiniz baliklariniza. Ya salonu sabit sicakliklarda tutacaksiniz yada buyuk isiticilara ihtiyaciniz olacak. Yuksek havalandırma kullanin ki sonradan sorun yasamayin. Ben olsam o akvaryumu full bitkili yapardim bombos gorunecek baska türlü. Balik koymadan son birkez daha düşünün herseyi. Haniminiza da danisin derim. Pet shopa gidin bir bakinin ne yapabilirsiniz bir fikir edinin. Sonra hersey icin gec olabilir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

turkmenciftciÇevrim Dışı

Kayıt: 25/08/2013
İl: Ankara
Mesaj: 169
turkmenciftciÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2015 23:23
3500 litre akvaryum müstakil evde oturmuyosanız taban açısından sıkıntı çıkartabilir. Tek risk patlaması değil. Bir mühendise danışmadan doldurmayın bence.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BendiniÇevrim Dışı

Kayıt: 17/11/2014
İl: Yurtdisi
Mesaj: 29
BendiniÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2015 23:34
[QUOTE=turkmenciftci]3500 litre akvaryum müstakil evde oturmuyosanız taban açısından sıkıntı çıkartabilir. Tek risk patlaması değil. Bir mühendise danışmadan doldurmayın bence.[/QUOTE]

[QUOTE=batu.gulsah]Birakin o zaman yemleyin ve filtre calistirin ki biraz döngü olussun da o akvaryum nasil temizlenir yukseklik fazla hacim fazla. Allah simdiden kolaylik versin. Isiklandirma konusunda bitkili dusunmuyorsaniz floresanin sorun yaratacagini sanmiyorum. Yalniz japon beslerseniz pek isiticiya ihtiyac duymadan bakabilirsiniz baliklariniza. Ya salonu sabit sicakliklarda tutacaksiniz yada buyuk isiticilara ihtiyaciniz olacak. Yuksek havalandırma kullanin ki sonradan sorun yasamayin. Ben olsam o akvaryumu full bitkili yapardim bombos gorunecek baska türlü. Balik koymadan son birkez daha düşünün herseyi. Haniminiza da danisin derim. Pet shopa gidin bir bakinin ne yapabilirsiniz bir fikir edinin. Sonra hersey icin gec olabilir. [/QUOTE]
 

benimde aklıma geldi burası çöker mi felan filan diye suyu tamamen boşaltıp akvaryumu güzelce sildim temizledim yarıya kadar doldurdum boşken bile tek kişi yerinden hareket ettiremiyor benim ve babamın yan yana gücü yetmiyor kaldırmaya arkadaşları topladım tabut taşır gibi çıkardık kilerden bunu satıp daha küçük bişey almayı düşünüyorum henüz içine balık atamadım zaten.

4 tüp akvaryum slikonum var tamamen slikonlarını söküp satmayı düşünüyorum samsun içinde almayı düşünen varsa 4 tüp akvaryum slikonuyla birlikte daha küçük bir akvaryumla takas edebilirim.

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

http://www.akvaryum.com/forum/japon_baligi_solungaci_yok_k819067.asp

birde şu konuya deyinirmisiniz?
Bendini2015-01-10 23:37:11

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

birolakdereliÇevrim Dışı

Kayıt: 21/12/2014
İl: Izmir
Mesaj: 38
birolakdereliÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2015 23:56
[QUOTE=Bendini] Akvaryumcular sorun olmaz diyor ve akvaryumculardaki balıklar da böyle 15 - 20 litrelik akvaryumda var 200 tane balık onlar nasıl yaşıyor?[/QUOTE] Herkese inan Ticaret yapanlara inanma.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir