Jeneca Pilli Ve Elektrikli Dip Süpürgesi


ercansever17Çevrim Dışı

Kayıt: 04/05/2020
İl: Istanbul
Mesaj: 261
ercansever17Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2022 08:43
[QUOTE=Esnaf]

Merhaba

2 yıl önce pilli eheim vacum cleaner dip çekiminde güçsüz kaldığı ve ikide birde energizer pilleri yediği için ve her dipçekimi bana 15 tl pil masrafına patladığı için bu jeneca dan aldım.

İlk bir kaç kez elektirkle çalıştırdım çekim gücü zayıf olmasına rağmen idare ettim ancak dördüncü kez çalıştıramadım ne yaptıysam olmadı, baktım oksitlenme yok, su seviyesi çizgisini aşmadım rutubetli bir ortam değil, elektrik kablosununun kırık olableceğinden şüphelenip elektrik kablosunuda değiştirdim pervaneye kum çakıl filanmı kaçtı acaba dedim ne yaptıysam olmadı ve sinirimden yere çarpıp parçaladım.
Tavsiye etmiyorum uzun ömürlü ürünler değil bunlar tamamen aaa işte adamlar elektiriklisinide yapmış nihayet pilli lerden kurtulduk işte ihtiyacım olan tamda buydu dedirtip satmak amaçlı uyduruk şeyler sanırım.

En güzeli 5 liralık elden pompalı plastik dip süpürgeleri, pil yok elektirk yok herşey mekanik en kralı onlar[:)]

Saygılar[/QUOTE][QUOTE=RuLing]Arkadaşlar başlıkta geçen ürünü kullanan arkadaşlar varsa olumlu yada olumsuz yanlarını yazarsanız sevinirim.Özellikle performansi onemli

[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/134693/260520161935031.jpg[/IMG][/QUOTE]

Çekiş gücü düşük değil, makul seviyede . Fakat elektrik kablosu çok kısa kalıyor. dip çekimi yaparken akvaryumunuz 60 cm ve üstü değilse suyu alana kadar çok uğraştırıyor. 2 ay kadar kullandım ve bozuldu.
Onun dışında pille ve elektrikle çalışması bir avantaj. Suyu boşaltmadan temizleme imkanı verip , torbasında pislikleri tutuyor.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir