Karma Amerikan Tankim İcin Dainichi Yem ?


TürkÇevrim Dışı

Kayıt: 03/10/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 656
TürkÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2010 23:39
Arkadaslar karma bir amerikan tankkim var.Su anda icinde 1 adet greenteror 2 adet oscar 3 adet sajica bunlar daha 4cm oscar 6cm greenterror 11cm yanlarina severum ve ateş agızda koyucam ve su anda besledigim yemler tetra bits,jbl,mariperls,tetra doromin,ve acik siyah bir dib yemi 1.5tl aldim. Ucuz birsey simdi bu baliklarimi daha iyi renklere ve saglia kavusturmak icin Dainichi yemme gecmeye karar verdim.Yemleri bitince bu yemden almak istiyorum fakat baktigim kadariyla bircok modeli var.Ben dainichi color suprame diye bir yem gordum renkleri daha iyi yapar diye dusunuyorum.Sizce bu karma tankka hangi dainichi modelini kullanmaliyim veya sizin onereceginiz baska Amerikanlar icin yem tavsiyesi varmi.Simdiden tesekkurler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

gentli67Çevrim Dışı

Kayıt: 30/11/2009
İl: Zonguldak
Mesaj: 884
gentli67Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 15 Aralık 2010 00:08
Buna göre hangisi balıklarına uygunsa onu kullan elbette bu seçim protein fazlası olandan yana olacakdır..

VEGGİE DELUXE : Kelp, beyaz balık unu, soya unu, buğday unu, krili, spirulina, karides, buğday tohumu, kalsiyum montmorillonite kil, bira mayası, süt tozu, vitamin karışımı, mineral karışımı, sarımsak, proteaz ve doğal sakız.

VEGGİ FX :  Kelp, beyaz balık unu, soya unu, buğday unu (bağlayıcı), karides, krili, spirulina, buğday tohumu, dondurularak Cyclop-eeze ®, kalsiyum montmorillonite kil, bira mayası, NatuRose ® (Haematococcus yosun), vitamin karışımı, mineral kurutulmuş mix, sarımsak, proteaz (sindirim enzimi) ve doğal sakız.

COLOR FX .: Beyaz balık unu, buğday tohumu, buğday unu, karides, soya unu, spirulina, krili yemek, Cyclop-eeze ®, bira mayası, kalsiyum montmorillonite kil, süt tozu, vitamin karışımı, mineral karışımı, sarımsak,NatuRose ® (Haematococcus yosun), proteaz ve doğal sakız.

COLOR SUPREME:Beyaz balık unu, buğday tohumu, buğday unu, karides, spirulina, soya küspesi, krili yemek, bira mayası, kalsiyum montmorillonite kil, süt tozu, vitamin karışımı, mineral karışımı, sarımsak, proteaz ve doğal sakız.

ULTİMA : Beyaz balık unu, buğday tohumu, buğday unu, karides, soya küspesi, Antarktika krili yemek, spirulina yosunu, bira mayası, kalsiyum montmorillonite kil, süt tozu, vitamin karışımı, mineral karışımı, sarımsak,beta glukan, proteaz ve doğal sakız.

XL PRO : Beyaz balık unu, buğday tohumu, buğday unu, krili, spirulina, soya küspesi, bira mayası, kalsiyum montmorillonite kil, süt tozu, vitamin karışımı, mineral karışımı, sarımsak, proteaz ve doğal sakız.

VEGGİE DELUXE

Min. ham protein % 38

Min.ham yağ 5%

Max.ham lif 4%

Max.nem 9%

Max.kül 12%

VEGGİE FX

Min. ham protein % 39

Min.ham yağ 5%

Max.ham lif 4%

Max.nem 9%

Max.kül 12%

COLOR FX

Min. ham protein % 45

Min.ham yağ 7%

Max.ham lif 3%

Max.nem 9%

Max.kül 9%

COLOR SUPREME

Min. ham protein % 44

Min.ham yağ 6%

Max.ham lif 3%

Max.nem 9%

Max.kül 9%

ULTİMA

Min. ham protein % 43

Min.ham yağ 6%

Max.ham lif 3%

Max.nem 9%

Max.kül 9%

XL PRO

Min. ham protein % 44

Min.ham yağ 6%

Max.ham lif 3%

Max.nem 9%

Max.kül 9%


gentli672010-12-15 00:09:00

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir