Kılıç Balığım Sabit Duruyor


JumbokılıçÇevrim Dışı

Ziyaretçi Engelli
Kayıt: 03/07/2015
İl: Yurtdisi
Mesaj: 1256
JumbokılıçÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2016 17:07
[QUOTE=Saribo]Merhaba
2 gün önce 2 çift kılıç balığı 2 çift lepistes 1 çift zebra 1 çift zebra 1 tanede vatoz balığı aldım. Bu gün kılıç balıklarından 2 tane dişi akvaryum zemininde sabit duruyor ve hareket etmiyor. Hastalıktan dolayı mı acaba? Yardım edebilir misiniz ?
Şimdiden teşekkürler.[/QUOTE]

kılıçların bağırsakları hassastır . yaz aylarında yem miktarını azaltıp günde bir defaya indirmezsen hepsi şişer ve ölür.balıkların kabız olduğunda dibe çöker ve hareketsiz kalırlar.

sarmısaklı yavru granül yemleri var ahm marka.canlı doğuranların ağzına sığabilecek kolay yutabilecekleri kalibrede.
kabızlık için bu yemi tavsiye edyorum kabızlığı hemen halleder hayvanların rahatlar 10 lira bişiy ben bu yemle kurtuldum kabızlık belasından gün aşırı yaz kış kullanıyorum bağırsk sistemini sürekli hareketli tutuyor sarmısak sayesinde. [B](ahm marin exclusive granulat)[/B]
bezelye mezelye bunlar suyu mahvetmenin dışında belirgin bir işe yaramaz defalarca denenmiştir.[B]kabız hayvan zaten bezelyeye gelmez ama sarmısak sosu çekiyor onları ve alıyor yemi balık.[/B]

ayrıca rutin yemlemeyi azaltıp dinlendir bakalım ışığı da kapat hayvanlara tanka ve birbirlerine alışmaları için zaman tanı.

stres önemli faktördür.bir iki kapak sıvı bakteri kültürü atman da yardımcı olur su kıvama gelir balıkların neşelenip hareketlenir dipte çöplenmeye başlarlar stresi bitirir.

Teşekkür Edenler: [T]187394,Saribo[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir