Kırma Y U N U S'larım Macroları S Y F '15 ve 17'de Yenileri


kwinstonÇevrim Dışı

Kayıt: 26/12/2009
İl: Ankara
Mesaj: 684
kwinstonÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 21:23
13- Yarışmada Photoshop gibi çekim sonrası müdahale programlarının kullanımı serbesttir ancak balığın dış görünüşüne, vücut yapısına müdahale (yırtık yüzgeç rötüşü, yara kapatma vb.) yasaktır.
 
Kırmızı ile işaretlediğim yer yaptınız hatalı olaydır.Balığın gözünü değiştirerek dış görünüşte değişim yapmışsınız ki zaten bu konuda önceki sayfalarda sizi uyarmışlar fotograflar netlik sorunu var diye.(alt kısımda da alıntı yaptım zaten uyarıyı yapan arkadaşın mesajını). Yapılan kural ihlaline rağmen halen su üstüne çıkma çabanızı anlamış durumda değilim. Kendiniz de durumun farkına apaçık varmışsınız ki durum anlaşılmasın diye siz ve arkadaşlarınız 12-13 Eylülde tüm resimleri değiştirmişsiniz. Gözü photo shopla düzeltiğinizi kimsenin anlamayacağını sanmışsınız ama bir kardeşimiz alıntı yapılan resimlerden durumu anlamış ve siteyi bilgilendirmiş bunun kadar doğal bir şey yok. Karalama kampanyası diyorsunuz ama bence sizin hatanızı ortaya çıkardığı için gücünüze gitti ve nasıl aklanırım diyerek durumu forum yönetimine şikayete başladınız. Ayrıca forum yönetimi fotografların genel durumuna bakar daha önce eklenmiş fotolara bakacak kadar zamanları olduğunu hiç sanmıyorum. Bende olsam bakmazdım teker teker insanların konusuna yarışma resminde oynama yapılmış mı diye.Sonuç olarak yaptığınız hata yarışmanın neticelenmesine iki gün kala anlaşıldı ve iki gün kala diskalifiye edildiniz. Şimdi neden art niyet arıyorsunuz ki, art niyet aranacaksa sizde aranmalı bence.
Yönetime ne soruyorsunuz anlamış durumda değilim. Kural ihlali yaptınız ve yarışmadan diskalifiye edildiniz. Unutmayın kurallar netdir ve yorum kabul etmez. Siz yada ben kuralların üstünde değiliz. Kural esnetilmesi tek bir şahısa ne kadar etik olur? Aynı olayı başkası yapsaydı siz ne düşünürdünüz?
 
Kısaca bunca yazı yerine kısa bir özür yazısı sizin büyüklüğünüzü gösterirdi.
 
[QUOTE=burak_06] [QUOTE=Sahilguvenlikci]
 
[/QUOTE]

Bunda ve diğer fotoğraflarda genel anlamda netlik sorunu var.Yarışmaya katılmadan önce bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim.Balıklarınız çok güzeller sağlıkla besleyin.
[/QUOTE]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 23:02
[QUOTE=Sahilguvenlikci] Hala yönetimden bu konu hakkında bir açıklama bekliyorum Yarışma devam ederken bunu gördüğünü söyleyen servetumut nickli kişinin neden yönetime bildirmeyipte rapor etmek yerine konu açıp yarışmada şike var Sahilguvenlikci diye konu açmış ve konu neden iki gün boyunca Malavi ve Tanganyika tanıtım forumunda kalmıştır.Yani yarışmayta açık bir müdahale ile yarışmaya katılan canlının sahibini deşifre ederek yarışmadan bir nevi diskalifiyesi mecbur bir hal alması sağlanmıştır.
Bu tür bir uygulama normal mi acaba?
[/QUOTE]
 
Hala bir açıklama bekliyorum...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

servetumutÇevrim Dışı

Kayıt: 22/04/2011
İl: Eskisehir
Mesaj: 123
servetumutÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 23:52
[QUOTE=Sahilguvenlikci] [QUOTE=Sahilguvenlikci] Hala yönetimden bu konu hakkında bir açıklama bekliyorum Yarışma devam ederken bunu gördüğünü söyleyen servetumut nickli kişinin neden yönetime bildirmeyipte rapor etmek yerine konu açıp yarışmada şike var Sahilguvenlikci diye konu açmış ve konu neden iki gün boyunca Malavi ve Tanganyika tanıtım forumunda kalmıştır.Yani yarışmayta açık bir müdahale ile yarışmaya katılan canlının sahibini deşifre ederek yarışmadan bir nevi diskalifiyesi mecbur bir hal alması sağlanmıştır.
Bu tür bir uygulama normal mi acaba?
[/QUOTE]
 
Hala bir açıklama bekliyorum...
[/QUOTE]
 
Yaptığınız hareketin ibretlik olması için açıldı konu. Ama siz halen hatanızı üstelemeye çalışıyorsunuz . Özür dilemeniz ve hatanızı kabul etmeniz gerekiyor.
 
 
Keşke bu hatayı yapmasaydınızda bende konuyu açmak zorunda kalmasaydım.
servetumut2011-09-26 23:58:41

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir