Konya Akvaryumculari


MuratakdagÇevrim Dışı

Kayıt: 21/07/2015
İl: Konya
Mesaj: 106
MuratakdagÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2015 15:18
Kismetse yarın Konya'da ki özellikle merkezdeki belli yerdeki akvaryumculari gezecegim. Dün ve bugün evimin çevresindeki 6 akvaryumculukyu gezdim. Durum cidden çok vahim bence.
1.si ne balık var ne bitki var
2.si fiyatlar çok abartı
3.sü yarısından çoğu ya yeterli bilgisi yok yada mal satabilmek için yalan söylüyorlar.
Ama güzel güzel işini yapmaya çalışan insanları da gormek guzel. Misal bugün gittim bi akvaryumcu cidden işinin ehli. Fiyat olarak ta diğer gezdiğim akvaryumcularin hepsinden neredeyse yarı yarıya daha hesaplı. Misal 3-4 kok dev saz kalmış sadece fiyatını sordum " abi 2-3 tane şeye para mi alacağız "dedi hemen çıkarttı hediye etti. İnanılmaz derecede şaşırdım ben 3-4 yıldır hobiciyim tek seferde 30-40 liralık alışveriş yaptığım akvaryumcular bile 50 kuruşluk dahi hediye vermezken ilk kez gittiğim yerde böyle biseyle karşılaşınca cidden şaşırdım. Neyse umarim yeni canlıları gelince değişmez bir musterisi olurum . Yarinda merkezdeki duruma bakacağım , ordaki durumunda aktaririm.

Beğenenler: [T]160767,abdülbakieski[/T]

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

bluefanclubÇevrim Dışı

Kayıt: 11/02/2010
İl: Konya
Mesaj: 101
bluefanclubÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 18 Aralık 2015 17:12
Şu anda teleskop ve Safariden başka güzel akvaryumcu kalmadı. Teleskopa gitmek adeta ölüm, Safari'de çok sanayi içinde kalıyor. Nesil akvaryum bitmiş, Marinede balık kalmamış. Nasıl olacak bu iş bilmiyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir