Lepistesimin sorunu nedir ?


ardajaponÇevrim Dışı

Kayıt: 25/01/2011
İl: Ankara
Mesaj: 79
ardajaponÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2011 00:24
Arkadaşlar yaklasık 5 gün önce yavruladıgını dşündügüm bir lepistesim var gerçi 2 dişi lepsitesim var lepisteslerden birinde bir sıkıntı var oldugunu üdşünüyorum normalde lepistesler normal yüzer lepistesim sanki böyle hani balık ölürde kepçeyle hareket ettirriz alamazsak döne döne düşer ya onun gibi ısıtıcının yanında tepeye doru neredeyse 90 derecece dik olarak hareketsiz duruyor bazen bir anda fırlıyor hızlanıyor şeye yüzdügünü diikatimi çekti deligini şelale filtrem var suyu asagıd bıraktım suya baloncuklar vefrerek hava saglıyor yavrular zorlanmasın die hava assıını acmıyorum şelalenin aktıgı yere deli gibi yüzüyor sizce nedir sorunu birde diğer dişiminde dışkısı bir gfaripleşti çok çok ince dikiş ipi gibi çıkıyor dışkısı

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

AlienshowÇevrim Dışı

Kayıt: 30/03/2011
İl: Ankara
Mesaj: 99
AlienshowÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2011 01:26
Canlı doğuranlar konusunda yeniyim, bir iç parazit konusunu araştırın isterseniz. Belki sorularınızın cevaplarını bulabilirsiniz. Bir de mesajlarınızı daha okunaklı, imla kurallarına uygun yazarsanız üyeler sorunuzu cevaplamakta daha istekli olacaktır. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

caglayansÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 14/04/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 92
caglayansÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2011 15:57

Balığınızda iç parazit olabilir. tedavisi için eğer balığın durumu size çok kötü görünüyorsa, balığınızı tuz banyosu yaptırabilirsiniz. İç parazitlere karşı akvaryumunuza kaya tuzu eklemenizi tavsiye ederim. Akvaryumunuzunun boyutunu bilmediğim için miktar ile ilgili bilgi veremeyeceğim, bunun için de forumda arama yapabilirsiniz.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir