Malawi Ciklet


Taha ysrÇevrim Dışı

Kayıt: 10/10/2019
İl: Ankara
Mesaj: 40
Taha ysrÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2020 00:04
Sarı mavi beyaz aurtaus ve şeker pembe besliyorum bu balıklar ortalama kaçgün aç kalabilirler ben kendi fikrimi söylüyeyim ne kadar doğru bilmiyorum. Ama cikletler nerdeyse bir ay boyunca yavru taşıyorlar ve hiç yem yemeden. Bu hamilileğemi mahsus bir şey bilmiyorum ama hamile olmayan cikletlerde bu kadar süre aç kalabilirlermi yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

MystiiÇevrim Dışı

Kayıt: 14/11/2013
İl: Istanbul
Mesaj: 258
MystiiÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2020 00:19
Cikletler üç gün açlığa dayana bilirler sonrasında sitrese girer ve bağışıklık sistemi çöker beyaz benek hastalığı bile ortaya çıkabilir.Karın kısmında çökmeler başlar buda iç parazit belirtisidir .
Benim gözlemlediğim bu.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

KadirSpmzÇevrim Dışı

Kayıt: 04/12/2016
İl: Istanbul
Mesaj: 359
KadirSpmzÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2020 22:15
Merhaba Taha, öncelikle ne koşulda olursa olsun balıkları aç bırakmayacağına ben canı gönülden inanıyorum. En kötü bir yem makinesi alırsın.

Soruna gelecek olursak arkadaş açıklamış bağışıklık konusunu bende senin soruna göre bir cevap vereyim, insanlarda da kadın hamile kaldığında bağışıklılık sistemi inanılmaz bir şekilde yükseliyor ve dışarıdan gelecek her türlü şeye karşı anne daha savunmalı hale geliyor.

Yaradan öyle güzel yaratmış ki belli ki bu canlılarda 21 günlük ufak tefek atıştırmalıklar dışında rahatlıkla açlığa dayanabiliyorlar ve canlılarının canı pahasına asla bu açlıktan tereddüt etmiyorlar. Yani buda yine hamileliğin verdiği bir hikmet var.

Fakat erkek balıklar için aynı şeyi söyleyemeyeceğim, zira avcı bir türden bahsediyoruz, hatta tabiri caizse kendi yavrusunu yiyen yamyam bir türden. Erkekler 3-4 gün sonra akvaryumdaki arkadaşlarını ızgarada hayal etmeye başlayabilir..

Saygılar ve sağlıklı hobiler.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir