Maltepepet Sipariş Sorunu


ahmetkalafatÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 06/02/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 387
ahmetkalafatÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2009 10:48
25.08.2008 tarihinde hasta balıklarımı tedavisinde kullanmak için http://www.maltepepet.com üzerinde 2 ektozon siparişi vermiştim. Pazartesi ürünün tarafımdan teslim alındığına dair bir mail geldi ama böyle bir ürünü teslim almamıştım. Belki bir yanlışlık olmuştur gelir ümidiyle 1 gün daha bekledim ve yine gelmeyince salı sabahı yani bugün firmayı aradım. Telefona çıkan kişi sipariş numaram ve adımı sorup tamam ben ilgileceğim, iyi günler deyip telefonu kapattı? Ben telefonda o an bir bilgi beklerken telefon kapanmıştı. 20 dk sonra tekrar aradım durumu anlattım ilgili kişini olmadığı ve 5 dk sonra aramamı söyledi bende 20 dk önce aradığımı söyledim ve durumu anlattığında ilk görüştüğüm kişiyi telefona verdi ve hafif bir azarlama ve niye arıyorsunki modunda: Ürünü göndermemiş olabiliriz tekrar göndeririz sorun değil diyerek tekrar telefonu kapattı. Maalesef adını sıkça duyduğum ve güvenilir olduğunu düşündüğüm bir firma idi maltepepet. Ama bugünden sonra böyle değil.

Hata yapılabilir sipariş gönderilmemişte olabilir ama bu durumda müşteriye kusura bakmayın bir yanlışlık olmuş demek yerine net bir bilgi dahi vermeden kısa kestirip atmak, açıklamada dahi bulunmadan telefonu kapatmak çok çok yanlış.

Gelmeyen ürünüm gelirmi bilmem ama bundan sonra maltepepet den birşey almayacağıma eminim.

Bunu niye yazdım derseniz başıma geleni anlatıp bu tür durumların biz akvaristlerin tekrar etmemesini sağlamak için.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

brk_tuncerÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 01/02/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 1968
brk_tuncerÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2009 11:04
Ben bizzat gidip alışveriş yapıyorum orada her gittiğimde çok kalabalık oluyor adamlar işten başını kaşıyamıyorlar bazen 1 saatte ancak alacağımı alıp çıkıyorum.Sizde muhtemelen böle bi zamana denk gelmişsinizdir oyüzden böle davranmışlardr.Yaklaşık 7 yıldır alışveriş yapıyorum oradan iyi bir firmadır.Ama siz burada sonuna kadar haklısınız müşteriye asla böle yapılmaması gerekiyor.Bende bazen çok beklediğimde kızıyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ahmetkalafatÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 06/02/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 387
ahmetkalafatÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 29 Eylül 2009 11:14
Evet maltepepet benimde sevdiğim bir firma amacım firmayı kötülemek de değil ve hata yapılabilir, hatayı yapan kargo firmasıda olabilir hangimiz sıfır hata ile yaşıyoruzki

Belki telefonda gerekli bilgi verilen bir görüşme olsa idi maalesef ben bunları buraya yazmak zorunda kalmayayacaktım. Zaten aradığımda amacım kargonun kargo firmasında takıldığımı düşündüğümden dolayı kargo takip numarasını almak ve kargo firmasını aramaktı ama bunu sormaya dahi vaktim olmadı.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir