Mücevher Ciklet Eş Tutturma


tremusaÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 05/08/2010
İl: Kahramanmaras
Mesaj: 499
tremusaÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2011 18:03
Değişik bir macera uğruna 3 damızlık mücevher aldım.Yaklaşık 12 cm civarında. Tahmin üzerine 1 çift çıkardım.Dediğiniz gibi araya strafor çekip böldüm. Herkese ,her şeye saldıran çift bu şekilde ayrılınca ürkekleşti. Özellikle erkek ben yaklaşınca deliklere oyuklara kaçıyor. Dişi dışarda geziyor. Erkek kovuğundayken,gezerken  veya yemlenirken çıktığında dişiyi görünce kafasını aşağı eğip titriyor. 1 haftadır durum böyle. Dişiyi tartaklama,zorlama söz konusu değil ,gayet kibar ,sabırla hazır olmasını bekliyor gibi.Dişi oralı değil gibi.

Denemek için diğer tek kalan mücevherle bu erkeği ayrı koydum. Erkek yeni gelene vurdu ,dişiyle tek bıraktım dişi yeni gelene vurdu. Sonra ayırıp yine aynı çifti aynı ortama koydum. Gayet mutlu bir tabloyu yine sergilediler. Bu bağlamda çift oldukları hissim dahada pekişti.

Fiziki durumlarına değinecek olursam. Erkek gayet koyu renkli ,ağzı burnu kararmış kızarmış ,vücut boylu boyunca yeşilimsi,mavimsi pullarıyla formda. Dişi açık pembe ama öyle alaşa değil. Çene altında az bir kırmızılık var. Örnek resim çekemedim. Ama benzetecek olursak aşağıdaki temsili resimlerden  ilk resim erkeğe ,2. resim dişinin durumuna örnek. Ve %99 formları bu şekilde. Durumun gidişatı hakkında tahminleriniz nelerdir. Bu şekilde beklemeye devam etmelimiyim, yoksa çifti ayırıp başka bir eşleşmemi denmeliyim. Şimdiden teşekkürler.




tremusa2011-10-21 18:04:41

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

onurayazÇevrim Dışı

Kayıt: 12/03/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 1125
onurayazÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 28 Ekim 2011 22:49
Bence çifti ayırmayın biraz sabredin.Erkek kur yapıyor,eninde sonunda çiftleşme olacaktır.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir