Nasıl bir tasarım yapayım?


Siz hepiniz ben tekÇevrim Dışı

Kayıt: 13/04/2014
Mesaj: 1
Siz hepiniz ben tekÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2014 15:04
 Merhaba, benim 50 lt lik bir akvaryumum var.İçinde 8 neon 7 rasbora 1 beta 1 cüce vatoz Ve sayılmayacak kadar çok minare salyangozu var.
 Balıklar birbirine uyumlu sanırım. Minare salyangozları da sadece geceleri gezindikleri için rahatsız etmiyor beni.Saz zeytin ve çam bitkileri var. Çam aldı başını gidiyor. Akvaryumun her yerini kapladı sapladığım yerlerden kurtulup sü yüzeyine çıkıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim? Sazlar çok yavaş büyüyor. Zeytinlerse yerlerde sürünüyor.
 Tabanda normal siyah kumum var. 2 tane deniz kabuğu ve 1 kaya var.Kök de alıcam.
 Ben bu akvaryumun suyunu 5-6 aydır değiştirmiyorum. İç flitrenin debisi sanırım dk.de 0.5 lt ye düştü. Onu çıkarmayı düşünüyorum. Zaten kötü görünüyor. Araştırdığıma göre balıklarım akıntıyı sevmiyorlarmış. 5 aydır suyu deeğiştirmeme rağmen sadece 3 rasbora öldü. 2 si açlıktan galiba (tatile gitmiştik) diğerine de nazar diyelim Ve rasboralar galiba çiftleşiyor. Sp lerin yaptığına benzer bişey yapıyolar ama daha uzaktan ve daha nazik
 Yosunlar her yeri sardılar Onları da toplu bir temizlik yapıp almayı düşünüyorum. Ve pet şişe içinde bekleyen suyum da yeşil su oldu galiba su piresi için kullanılan nadir bir olay. Belki su piresi yetiştiririm ama annem izin vermeyebilir.
 Şimdiden teşekkürler...( Az sonra resim atıcam
 

Siz hepiniz ben tek2014-04-13 15:06:01

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

hakanozderÇevrim Dışı

Kayıt: 21/11/2013
İl: Samsun
Mesaj: 14
hakanozderÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2014 18:50
Merak ettim Fotoğraf koyar mısınız ?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir