OokyanusS Akvaryum Şikayet Var.!


RustyÇevrim Dışı

Özel Üye
[C]2,1,119401[/C] [B]7567,2[/B] [B]8834,3[/B]
Kayıt: 27/11/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 1701
RustyÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2011 20:42
Araya okadar çok isim girmiş ki sırf bu bile bu iş yerinde düzenin ne kadar laçka olduğunu anlamaya yetiyor bence..Bu yerden ben de alış-veriş yapmayı düşünüyordum fakat bu şahit olduklarımdan sonra kesinlikle uzak durmam gerektiğini anladım.Madur şahsa geçmiş olsun diyorum iyi aksamlar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tamercoskunÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 24/04/2010
İl: Sakarya
Mesaj: 516
tamercoskunÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2011 20:42
[QUOTE=OokyanusS] Evet arkadaşlar ben halen kerim beyin talebini bekliyorum halen net bir cevap alamadım beklentileri neyse ben karşılamaya hazırım dedim yine diyorum ama yok derdim başka diyorlar ise yapabilecek bişiyimde malesef yok
 
 
[/QUOTE]
 ''Derdi başka diyorlar ise'' derken ne demek istiyorsun abicim sen ? Ne derdi, neyin derdi...
Hala yanlış uslup kullanıyosunuz abim bak. Burada böyle şovenist hareketlere felan gerek yok.Yok numarasını vereyim Fatih ile görüşsünler, yok başka derdi varsa bilelim felan...
Bi derdim olsa zaten gelir Allah'ın selamını verir girer dükkanınıza orada sizle yüz yüze hallederdim ama buna değecek bir dert yok ortada. O yüzden lütfen biraz daha sakin olun beni üzmeyin...

Ayrıca yazdıklarımı okumuyorsunuz heralde, gerçi ben diğer arkadaşa yazarken sizde yazmışsınız baş yetkili olarak...
Benden talep mi bekliyorsunuz, ben taleplerimi söyledim.
Bakın Fatih isimli arkadaşta sordu aynı soruyu ve ben bir önceki yorumumda 5** yıldız şeklinde ayırdığım paragrafın cevap kısımda yazdım...
Firma sahibi sizlersiniz yaşanılan durum ortada, burada benim şunu istiyorum bunu istiyorum demem saçma olur... Ki zaten ben şimdiye kadar öyle özel bir istekde bulunmadım, sadece sizler tarafından bana verilen sözlerin yerine getirilmesini istedim o kadar...
Burada öneriyi senin yapman gerekir bence şu saatten sonra ve  bu sefer sonradan değiştirilmeyecek bir öneri olsun mümkünse...


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2011 20:55
Forumdaki kurallar özel mesajlarda da geçerlidir. Özel mesajlardaki hatalı hitap tarzları ve üslup bozuklukları da forumda yazılmış gibi yaptırım görecektir. Böyle bir durumda lütfen yönetime şikayette bulununuz.


Kurallar gereği Ticari üyeye yaptırım uygulanacakmı merak ettim.Şahsi kanaatim bu petşhopçudan alış-verişten uzak durmam gerektiğidir.Üslup çok kötü.Arada 3 isim var bence hepsi feyk  Asıl isimlerini öğrenemiycez sanırım.



Beal 2011-12-08 20:56:34

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tosyalıÇevrim Dışı

Kayıt: 01/07/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 3845
tosyalıÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2011 21:00
Araya girip çıkanları pek tanımam bizzat gidip yerlerini gördüm. Burada tanımadan atıp tutmasak daha iyi olur ben isim olaylarına girmeyeceğim kendisine halis diye hitap ettiğim abim helallik almadan dükkandan adam çıkartmaz oldukça yardım severdir. Akvaryumları ve damızlıkları 10 numaradır akvaryumlarındaki su kalitesi temizlik kalitesi 1 kişide bile yoktur üretimhaneler içinde. Sorun kerim beyle okyanus akvaryum arasında ama tanımayanlar okyanusu yerin dibine sokmaya çalışmışlar nerdeyse.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tamercoskunÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 24/04/2010
İl: Sakarya
Mesaj: 516
tamercoskunÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2011 22:48
[QUOTE=tosyalı]Araya girip çıkanları pek tanımam bizzat gidip yerlerini gördüm. Burada tanımadan atıp tutmasak daha iyi olur ben isim olaylarına girmeyeceğim kendisine halis diye hitap ettiğim abim helallik almadan dükkandan adam çıkartmaz oldukça yardım severdir. Akvaryumları ve damızlıkları 10 numaradır akvaryumlarındaki su kalitesi temizlik kalitesi 1 kişide bile yoktur üretimhaneler içinde. Sorun kerim beyle okyanus akvaryum arasında ama tanımayanlar okyanusu yerin dibine sokmaya çalışmışlar nerdeyse. [/QUOTE]
Abicim su kalitesi, temizlik v.s. v.s. değil ki durum.Olayı farklı yerden değerlendiriyorsunuz.
Olay;İlandaki balıkların resmi, bana gelen balıklar-gelen balıkların durumu, verilen sözler-verilen sözlerin tutulmamayışı, yapılan telefon konuşmalar ve bu konuşmalarda yapılan isim oyunları.
Ben bir gün boyunca Kerim isimli bir adamla tarştıştım adam Fatih çıktı bugün ve benim olayın başından sonuna hiç görümediğim asıl Kerim geldi, ben en yetkiliyim dedi...  Ben olayın başından balık ölümü olan güne kadar Halis Bey ile görüştüm ve buralarda ikimizde birbirimizi anlayışla karşılayarak gitti.Ne zaman ki balıklar öldü, Halis Bey yine tamam dedi ben sözlerimin arkasındayım dedi ama O Kerim takma adlı Fatih isimli arkadaş araya girince olaylar kopmaya başladı.Bu sefer Halis Abi de ağız değitirdi v.s. Lütfen olayı değerlendirirken sadece konu üzerinden değerlendirin, benim şahısların başka özelliklerine herhangi bir sözüm olmadı asla...

Şunu da açık açık söyleyim: O kadar güvensiz bir haldeyim ki şuan; buraya yazan Abdülkerim Bey'in de ben Abdülkerim Bey olduğuna inanmıyorum.Bunuda yine o Fatih isimli şahsın yazdığını düşünüyorum.Çünkü yazım üslüp cümle kurum tarzı çok beziyor iki yazıda.Yine günahlarını almayım fakat bana arkada Halis Bey'in sesi gelirken Halis Bey şuan burada yok diyen, forumdan atılan tüm msjlarda Halis ismini kullanan, tüm gün kendini Kerim ismi ile tanıtıp ertesi gün ben aslında Fatih'im diyen.Telefonda ben Halis diye konuşup sesini tanıyıp sen Halis değilsin dediğimizde tamam ben Kerim diyen ama aslında kerim de olmayan birileri ile karşı karşıyayım...



kerimcoskun2011-12-08 22:50:52

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tosyalıÇevrim Dışı

Kayıt: 01/07/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 3845
tosyalıÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2011 22:59
Kerim kardeşim sen haklısın senin hakkını aramana bir şey demiyorum yapılması gereken belli ben 3 ncü şahıslara dedim ben kendisini halis diye tanırım çok iyi bir insandır ticarette yanlış bir şey yapmıştır tabiki o sizinle onun arasında çok haklı olarak burada şikayetinizi belirtmişsiniz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

muratmentesÇevrim Dışı

Kayıt: 08/12/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 4
muratmentesÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 08 Aralık 2011 23:42
Öncelikle geçmiş olsun kardeşim. Bende Tamerin arkadaşıyım halis abi ile 1 ay önce tanıştım bana çok iyiliği dokundu elimdeki balıkları neredeyse 2 kat fiyattan alıp yerine kendi balıklarından verdi. Kendisini tanıdığım kadarı ile çok iyi bir insan fakat bu konu beni de çok şaşırttı.Olayı ilk gününden beri biliyorum. ve şimdi  bütün yorumları okudum.Balıkların geldiği günde fotolarını  görmüştüm ve çok şaşırmıştım.Satıştaki damızlıklarla hiç bir benzerliği yok gibi.  200 lira içinde kimsenin kalbini kırmaya değmez.İnşallah aranızda anlaşır tatlıya bağlarsınız.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

madstormÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 29/08/2008
İl: Istanbul
Mesaj: 2843
madstormÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2011 00:10
Okyanus pet shop adına Abdülkerim bey gerekli mağduriyetin giderilmesi adına ne istediğinizi belirtmiş. Konunun fazla uzamadan tatlıya bağlanacağını düşünüyorum.
 
Bence buradaki hata bu tarz aşırı agresif balıkların uzak yola tek tek paketlenerek gönderilmemesidir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

OokyanusSÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 06/05/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 73
OokyanusSÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2011 08:30

Kerim kardeşim ben ciddi ve seviyeli olarak size nasıl yardımcı olabilirim diyorum siz halen işin alayında ve net olmayan cevaplar veriyosunuz.Şimdi benim size vaadim şudur:

1-Fatih ercan isimli şahsın okyanus akvaryumdan ilişkisi kesilmiştir
2-Hiçbir ücret talep etmeksizin size 9 adet maison reef damızlık altı balık gönderilecek
3-paranız yatırdığınız miktarda size iade edilecek
4-alakam olmadığı halde akvaryum formda ve telefonla ailenizden ve sizden özür dilenecek
 Ben okyanus akvaryum yetkilisi olarak elemanımın yapmış olduğu bütün hataların arkasında duruyorum ve bu saydıklarımı yapacagımın teminatını veriyorum.
Peki siz bana bunlara karşılık ne vereceksiniz

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BahadırAdıgüzelÇevrim Dışı

Kayıt: 31/05/2011
İl: Ankara
Mesaj: 355
BahadırAdıgüzelÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2011 09:16
Sayın ticari üye ve Kerim Coşkun yapılan yorumlardan sonra olayın ne olduğunu, kimin haklı kimin haksız olduğunu herkes anladı zaten. Anlamayanlar, anlamamazlıktan gelenler, daha doğrusu toz kondurmak istemeyenlerde veya daha sonra bir menfaat beklentisi düşüncesi içerisinde olanlarda olayın farkında aslında.
 
 
Şimdi yazacağıma özellikle ve özellikle Ticari Üyenin ve Kerim Coşkun'nun yorum yapmasını istemiyorum, diğer herkes görüşünü isterse yazabilir.
 
1-Kerim Coşkun bu ticari üyeyle günlük balık alış verişi yapan, çeklerle senetlerle günlük ödemelerle alış veriş dialoğu olan birisi değil!
 
2-Ticari üye trilyonlar kazanıyor farzedelim! inşallahta kazanır. Bu trilyonların Kerim Coşkun'a ne faydası var? Paranın yarısı onunmu!
 
3- Diyelimki Kerim Coşkun ticari üyeyi karalıyor. İftira atıyor, suçluyor ! Bu suçlamalardan belli zaman sonra Ticari üye battı!(Allah kimseye zarar vermesin) Kerim Coşkun'a ne faydası olacak bu batışın!!!
 
4-Bir akvarist olarak bütün yazılanlardan sonra Kerim Coşkun konuyu foruma taşımadan önce elinden gelen herşeyi yapmış, herşeyi resmi belge gibi görüntülemiş, kaydını tutmuş. Olayın bu noktaya gelmesindeki amacın, kesinlikle maddiyata bağlı olmadığı apaçık ortadadır. ''Bir insanın umutlarının, hayallerinin suya düşmeşi, hayal kırıklığına uğraması'' kadar kötü üzücü birşey yoktur bence.
 
 
Bu konuyuda daha fazla uzatmanızın bir mantığı yok artık!!!
Saygısızlığım varsa her iki taraftanda özür diliyorum.
BahadırAdıgüzel2011-12-09 10:25:37

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

L 144Çevrim Dışı

Kayıt: 28/06/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 307
L 144Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2011 09:47
Şaka gibi :) ben yaklasık 2 senedir kerem abiden alışveriş yaparım gerçekten harika insandır şok oldum şimdi gene söylüyorum gerçekten yapılan hatadan kerem abinin haberi yoktur zaten gerekenleride yapmış elemanına..bukadar uzatılmasa iyiydi sonuçta bir kişi ekmeginden olmus bir dükkan itibar kaybediyor.. zaten kerem abide bütün masrafları karşılayacağınıda belirtiyor..
Üzüldümm inş. en kısa zamanda sıkıntılar çözülür.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

sprwonÇevrim Dışı

Kayıt: 15/03/2010
İl: Istanbul
Mesaj: 956
sprwonÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2011 10:53
Kerem arkadaşım ben Artık Ookyanus akvaryumun yapmış olduğu teklifler karşısında biraz esnemen gerektiğini düşünüyorum, Konuda zaten amacına ulaştı düşüncesindeyim, artık sen onu demiştin, ben bunu demiştim, konu para değil, balık değil, konu söylenen tutulmayan sözler gibi söylemlerle bu konuyu yıllarca böyle uzatmak mümkün, konu zaten çözüme ulaşıyor görüşündeyim, verilen vaatler var, Artık sende konuyu öyle böyle oldu gibilerinden uzatmayıp Ookyanus akvaryumun teklifleri karşısında biraz esnemelisin, Yanı haklılığının gazına gelip konuyu daha fazla uzatmaman hususunda hem fikirim, zararının karşılığı zaten veriliyor, manevi zarar olarakta özürdileyeceklerinide belirtmişler, bir kişide evine götüreceği ekmektende olmuş, bence daha fazla konuyu dallandırıp budaklandırmaya gerek yok, İyi günler,

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BahadırAdıgüzelÇevrim Dışı

Kayıt: 31/05/2011
İl: Ankara
Mesaj: 355
BahadırAdıgüzelÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2011 10:59
BOSCH ne demiş : ''İNSANLARIN GÜVENİNİ KAYBETMEKTENSE PARA KAYBETMEYİ TERCİH EDERİM''
 
Elinizden bardak düştü iki parçaya ayrıldı. Aldınız yapıştırdınız, ama iz kaldı demi? İnsan kalbide öyledir. Kırarsın, tamir edersin, izi kalır !!!

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

OokyanusSÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 06/05/2009
İl: Istanbul
Mesaj: 73
OokyanusSÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2011 11:00

Arkadaşlar pardon ben bişiymi atladım farkında olmadan adam falanmı öldürdüm yahu resmen vatan haini ilan edilmiş durumdayım.Bana burdan çıkıp benim kadar elamanının hatalarını üstelik kovduğu bir elemanının sorumluluğunu alıp onun mağdur ettiği kişinin bütün zararını karşılayacak birtane esnaf gösterebilecek olan varsa buyrun meydan bende gidip o arkadaştan esnaflık dersi alayım.Siz veryansın eden arkadaşlar hanginiz beni ne kadar tanıyor ve neye göre yorum yapıyorsunuz ki yapılan bir hatayı düzeltmeye çalışan bir esnafın üstelikte işten attığı bir elemanının hatasını düzeltmeye çalışan bir esnafın hakkında yerli yersiz yazıyorsunuz.Yok beni tanımak istersenizde buyurur gelirsiniz mekanımıza bir çayımızı içersiniz begenmezsenizde ben burayıda sizide beğenmedim arkadaş dersiniz gelir burda yazar çizersiniz.Şimdiye kadar burda bu platformda bir şikayet yazmamışsam affediciliğimdendir yazarsam forum özel üyesi arkadaşlar gözlerine inanamazlar susuyorsam korkumdan değil metanetimdendir...

Salem2011-12-11 21:24:08

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir