Papağan cikletimle neler yaşar?


emre35gsÇevrim Dışı

Kayıt: 27/05/2011
İl: KKTC
Mesaj: 11
emre35gsÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2011 15:04
Merhaba arkadaşlar; Uzun süredir akvaryum hobisiyle uğraşıyorum.Evimde 3 akvaryumum var.Bütün balık türlerine baktım ciklet türleri hariç.Son iki aydırda ciklet bakmaya başladım.3 tanede papağan ciklet aldım.Bi kere yanlarına astronot ciklet koydum.Ama astronot papağanları alttan alttan ısırmaya kalktığı için geri götürdüm.Size burda iki sorum var;Papağan cikletle başka hangi ciklet veya balık yaşar? Ve birde papağanlar ilk aldığım günden beri filtrenin altında hep birlikte sıkış tepiş saklanıyor.Her zaman böyleler,sadece bazen çıkıp yem alıyorlar bazen saklanmaktan yeme bile bakmıyorlar.Bu sorunu nasıl çözerim yardım ederseniz çok sevinirim?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Barbarossa42Çevrim Dışı

Kayıt: 27/07/2009
İl: Konya
Mesaj: 1740
Barbarossa42Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2011 15:29
Aslında papağanın astronot ile yaşaması gerekir, sanırım aldığınız astronot ya papağanlardan büyüktü veya uzun süre yalnız kaldığı için biraz agresifleşmiş bit balıktı.
Balıklarınız strese girmiş, onları korkutan bir neden olmalı. Tüm dekorları kaldırıp, onları ortaya çıkıp, alıştırmaya çalışın. Bazen dekorlar ters etki yapıyor. Şayet balıkların iştahında bir problem varsa, halsizlik, isteksizlik göze çarpıyorsa bu durumda parazit olun, dikkatle gözleyin. Durum net olmadığı için, geniş bir perspektiften bakmaya çalıştım. Balık tavsiyesi için öncelikle hacim ve akvaryum boyutlarını yazmanız daha mantıklı olur. Papağan pek çok amerikan çikliti ile durabilen bir türdür. youtube dan bile baksanız pek çok alternatif görebilirsiniz.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

emre35gsÇevrim Dışı

Kayıt: 27/05/2011
İl: KKTC
Mesaj: 11
emre35gsÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2011 15:35
YEMELERİNDE BİR PROBLEM YOK SADECE YAKLAŞIK İKİ AYDIR FİLTRENİN ALTINDA SAKLANIYORLAR VE SADECE  ÇOK KISA BİR SÜRE ORTAYA ÇIKIP GERİ DÖÜYORLAR BİRAZDAN ÖLÇÜP BİLGİLERİ PAYLAŞICAM HERŞEY İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

ARKADAŞLAR PAPAĞAAN CİKLETLERİN AKVARYUMUNUN UZUNLUĞU 62 CM BOYU 30 GENİŞLİĞİ İSE 24 CM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..



ARKADAŞLAR YARDIMA İHTİYACIM VAR BU STRESTEN NASIL KURTARABİLİRİM BALIKLARI? AKVARYUM ÖLÇÜLERİ ÜSTTE  VAR .....

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir