Pet Show 2011 fuarı


DiscusAddictÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 30/09/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 421
DiscusAddictÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 02:45
En kısa zamanda Istanbul da da bir fuar duzenlenmesı dılegiyle.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

harunerdincÇevrim Dışı

Kayıt: 30/10/2009
İl: Izmir
Mesaj: 28
harunerdincÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 04:06
Merhabalar,

öncelikle az yada çok, emeği geçen tüm arkadaşları tebrik ve teşekkür ediyorum. Çabalamak, kulağının üstüne yatıp uyumaktan çok daha iyidir. Fakat zehir zembelek bir yazı yazdığımı şimdiden üzülerek belirtmek isterim. Ve sizi temin ederim ki bunu yazıp yazmamayı çok düşündüm ama yazmazsam ben de bir nevi kulağımın üzerine yatmış olacağım ve ciddiyet göstermemiş olanlara dolaylı olarak destek vermek istemiyorum. Yazımı hakaret amaçlı yazmıyorum. Daha çok bir eleştri olarak görmenizi umuyorum. Kırdığım ve gücendirdiklerim olursa onlar için şimdiden çok çok özür dilerim.

şahsen ben bu hobiyle uğraşıyorsam fuar hakkında bir takım memnuniyetsizliğimi de söyleme hakkım olduğuna inanıyorum.

körler memleketinde şaşılar padişah olurmuş...

akvaryum canlıları adına eğer çeşitli türler görmeyi düşüneniniz varsa kendini fazla umutlandırmasın hatta hiç umutlandırmasın derim. Kendi evimde iki akvaryumum var ve karma akvaryumumda samimiyetimle söylüyorum daha cok çeşit var.

fuar'a giderken pet show ile ilgili bir afiş gördüm. Yalan yok! afiş var olmasına var. Ama ya benim gözlüğe ihtiyacım var yada afişi yanlış basmışlar veya fuarda stand açacak olanlara yeterli zamanı vermemişler ya da stand açacak olan bazı işletmeciler işi hiç mi hiç ciddiye almamış. Afiş'de yazan petshow fuarının açılış tarihi 29 eylül perşembe 2011!

çok üzülerek söylüyorum girerken veridiğim 4 lira'ya acıdım resmen ki girerken kız arkadaşımın bana dönerek fazla değil mi sorusuna yok artık fuar'a geldik türkiye geneli katılımcıların olduğu bir mekan; herhangi bir petshop dükkanına girmiyoruz dediğim için sonradan içten içe hayal kırıklığı duydum. Neyseki kız arkadaşım çeşit çeşit kedileri kuşları köpekleri ve midillileri görünce haklıymışsın dedi. Ama ben çok üzülerek söylüyorumki akvaryum adına pek bir şey gördüğümü düşünmüyorum. Fuarın açılışı sanki bugün değilmiş gibi hala akvaryum kurmaya çalışanlar mı dersin; yada bu japon, şu ciklit, o melek, bu da discus ne bekliyordun köpek balığı mı koyacaktık tarzında böbürlenen standlar mı dersin. ..

ha şunu belirtmekte fayda var! evinde ne tür canlıya bakıyorsan bak ihtiyacın olan malzemenin ve yem'in alası orada. Standlar canlı türünden değil yem türünden ve herhangi bir petshop'a girdiğinde kolayca bulacağın malzemelerden geçilmiyor. Yani açıkçası girerken verdiğin 4 lira'dan belli ediyor kendini. Ağır olacak belki ama sanki fuar değil semt pazarı! benim fuar denince bildiğim ve anladığım ki bu pet SHOW fuarıysa, sahip olduğu ve sergilediği canlı türleriyle standlar arası gövde gösterisi bekliyor insan; dükkanda 1-2 poşet belki sattığı şeyleri burada onlarca satarım mantığı izlenimi uyandırdı bende. Ne bileyim hani otomobiller için SHOW fuarı olur da kimimiz ferrari görmeye gideriz kimimiz de kesemize uygun bir araç bakmaya. Fakat ne ferrari var fuar'da ne de piyasaya yeni çıkmak üzere sergilenen kesenize uygun bir araç. Caddede her zaman gördüğünüz araçlardan oluşmuş ve ferrarinin karton modelinin olduğu standlar var. İşte! karşınıza bir yetkilinin çıktığını hayal edin. Ve size buyrun dediğini düşünün. Neyin varki sana ne buyurayım? amaca bak; SHOW. Sonuca bak; SEYYAR DÜKKAN. Üstelik dükkanındaki hayvanları getirmeye üşenmiş yada korkmuş. Bu işin profesyonelliği nerede? işte akvaryum adına hayal kırıklıklarıyla dolu böyle bir his.

standları gezerken, bir abiyle göz göze geldim. Herhangi bir stand'da görevliydi sanırım. Yaka kartı vardı çünkü. O anı hiç unutmuyorum. Sanki zihnimi okumuş gibi o da ben de gözümüzü kaçırdık ve utandığını hissettim. Bir şeylerin eksikliğinin farkında olduğunu sezdim ama sebebi neydi bilmiyorum. Böyle bi durumda gidip konuşmaya çekindim. Gerçekten anladıysa ve utandıysa üstelemenin bir manası yoktu.

bence bu fuarı canlandırmada izmirli hobicilere şehir dışından gelenlerden daha çok iş ve sorumluluk düşüyor diye düşünüyorum. Ve biliyorum ki güzel ülkemde çok daha çeşitli ve hatta marjinal türlere sahip işletmeciler var. Bu kişilerin bu fuara karşı olan ilgilerini çekmenin veya geri getirmenin yollarından biri de yerli(izmirli) katılımcıların sergileyebildiği kadar canlı türlerini sergilemeleri olduğuna inanıyorum. Sonuçta, şahsi fikrim olarak, yem ve malzeme (raf'a koy kalsın kolaylığı) yerine daha çok canlı türü sergileyen --o kadar canlıyı sergilemek yürek ve güç gerektirir tarzda bir düşünce yaratacak şekilde canlı sergileme kapasitesinden bahsediyorum-- katılımcı yada işletmecilerin işlerinde daha profesyonel olduğunu gösterir ve gerek gördüğümde yardım ve desteklerine gerçekten ihtiyacım olabileceğine inanırım, irtibat kurabilecek bir kart, numara, adres vs. Almaya çalışırım. Doğal olarak bu, gün geçtikçe güven kazanmış müşteri çevresi oluşturur ki bu tarz potansiyeli yakalamış işletmecilerle ticari olarak yarışmanın yolu fuar'da güç gösterisinden geçeceğini kabul ettirir. Fakat şu anda bu profesyoneller bu fuarı ciddiye almıyorlar, hatta katılmayı gerek dahi görmüyorlar. Çünkü üzülerek tekrar söylüyorum dükkandaki malların yarısını fuarda satarım mantığı güden amatör düşünenler var.

amatörce bir düşüncemi sizlerle paylaşayım o zaman. Cumartesiyi bekliyorum. O gün şüphesiz fuara katılım daha çok olacak. Belki yeni türleri sergilemek için o günü bekleyenler vardır.

profesyonel bir fuar olsun girişi 4 değil 54 lira olsun.

atalarımız yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler. Fuarda çok güzel küçük bir karides akvaryumu vardı. Daha ilk günden fuarın yıldızı o akvaryumdu bence; yapanın ellerine, emeğine sağlık. Öyle güzel öyle şirin ve öyle profesyonel dizayn etmiş ki özendiğini ve ciddiye aldığını anlıyorsunuz. O kişi her kim ise bana hissettirdiği o duygu için çok teşekkür ederim. Gerçekten gidip görmelisiniz. Akvaryum hobisine başlayanlar genelde basit bir kaç balıkla başlar fakat inanıyorum ki görüp de ben karides akvaryumu kurucam diyenler kesin olmuştur yada olacaktır. Diğerlerinin hakkını yememek lazım içinde bitkiden başka canlı olmayan ama güzel dizayn edilmiş bir iki akvaryum daha vardı. Dediğim gibi o akvaryum bence çok güzeldi; tertemiz ve berraktı. Aklımda iz bırakan sadece o olmuş ne yazıkki.

son olarak fuar'a belki canlı alırım yada sipariş ederim umuduyla cebimde 150 lira nakitle gittim. 150-8=142 lira nakitle çıktım. 8 lira, kız arkadaşımla birlikte fuar'a giriş ücreti. Allahtan çıkış bedava.

kırıp üzdüğüm kişiler varsa eğer terar tekrar çok özür dilerim. Her ne kadar memnuniyetsiz ayrılsam da fuar'a tekrar gitmeyi düşünüyorum. Kurunun yanında yaşı yakmanın alemi yok. Sonuçta ben gidip göreyim diye alın teri döküp emek sarf eden insanlar var orada. Desteksiz hiçbir iş yürümez. Ayrıca cocuklarını götürmeyi düşünenler hiç vakit kaybetmesinler derim. Ben oradayken standların arka tarafında bir çocuk tiyatrosu oynanıyordu. Hatta midilliye bile bindirebilirsiniz çocuklarınızı. Hatta ve hatta hayvan sevgisini kazandırmak istediğiniz herkesi oraya davet edin derim. Bu fuar ayağımıza kadar gelmiş mütevazi bir fırsat. Ama yine de görkemli bir fırsat demeyi çok isterdim.

saygılarımla.

NOT: Belirtmeyi unutmuşum arkadaşlar. akvaristler derneği bölümüne yazdım ama akvaristler derneği ile yazdıklarımın bir alakası yoktur ve derneğe kaydım da bulunmamaktadır. amacını aşan bir yazı olduğunu düşünen arkdaşlar varsa yazımı kaldırabilirim veya yöneticiler tarafından başka bir başlık altına taşınabilir. fuar hakkındaki bireysel hayal kırıkılığımı yazmak istedim. teşekkürler
harunerdinc2011-09-30 04:59:16

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Ümit BirkolÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 12/11/2007
İl: Izmir
Mesaj: 1533
Ümit BirkolÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 09:59
Merhabalar Harun Bey,

Yazdıklarınızda haklılık payınız var ancak gözden kaçan birkaç hususu belirtmek isterim.

Evcil hayvanlar ile ilgili tüm dünya genelinde yapılmakta olan birçok fuar bulunmaktadır. Ben bu fuarları profesyonel-amatör olarak iki ayrı kategoriye ayırıyorum. (Resmi olarak böyle bir ayrım var mıdır bilemiyorum ama ayırmakta fayda olduğunu düşünüyorum.)

Profesyonel fuarlar video paylaşım sitelerinde gördüğümüz, imrenerek baktığımız, "bir gün ben de bu fuara gideceğim" ya da "gitsem ne güzel olur" diye düşündüğümüz fuarlardır. Profesyonel fuarlarda bırakın pet fuarı gibi bir ismi, akvaryuma ve hatta belli balık türlerine özel fuarlar şeklinde yapılmaktadır. Bu fuarlara dünya genelinde en büyük olarak nitelenebilecek balık üreticileri, yem ve diğer tedarik malzemeleri üreticileri katılır. Çok büyük yarışmalar, organizasyonlar vs. yapılır. Katılımcıların amacı oracıkta satış yapmak değil ürününün tanıtımını ve satış bağlantılarını yapmaktır.

Amatör fuarlar ise daha genel ürünlerin bulunduğu, yerel olarak nitelenebilecek fuarlardır. Bu fuarlara katılan kurumların birçoğu perakendeci olduğu için daha çok satış yapmak ve kendilerini tanıtmak amacı taşırlar.

Pet Show fuarını amatör fuarlar kategorisinde değerlendirmek ve buna göre beklenti seviyemizi ayarlamakta fayda bulunmaktadır.

Sizinle aynı duyguları ben de yıllar önce ilk defa pet show fuarını ziyaret ettiğimde hissetmiştim. Gitmeden önce beklenti seviyemizi farkında olmadan inanılmaz yükseltebiliyoruz. Ancak Türkiye'de henüz evcil hayvan, akvaryum vs. sektörü halen amatör sayılabilecek durumdayken bu işin fuarının profesyonel olmasını beklemek biraz acımasızlık olur. Ama zamanla sektörün gelişmesi ile birlikte profesyonele daha yakın bir fuar haline dönüşmesi de imkansız değil. Umarım bir gün böyle bir fuarı ülkemizde ve hatta İzmir'imizde görebiliriz.

Gelelim ücret konusuna; geldiğinizde bizlere ulaşsaydınız size elimizdeki biletlerden verip ücretsiz olarak fuarı ziyaret etmenizi sağlayabilirdik. Fuar bitmeden tekrar geldiğinizde lütfen bizleri arayın. Hem tanışmış, hem kurulumdaki sıkıntılarla ilgili bilgi vermiş oluruz, hem de hobimiz ile ilgili sohbet edebilme şansımız olur.

Bunun dışında İzmirli bir hobici olarak sizi de İzmir buluşmalarımızda ve etkinliklerimizde aramızda görmek isteriz. Malesef ki asosyal olan hobimiz ile ilgili birşeyler paylaşabileceğimiz, hobimizi birazcık da olsa sosyal hale getirebileceğimiz bu organizasyonlarımızdan keyif almayan arkadaşımız pek yok diye düşünüyorum. Bir defa gelen bir sonraki buluşmamızı, etkinliğimizi iple çeker hale geliyor.

Pet Show 2012 fuarındaki (önümüzdeki yıl) Akvaristler Derneği standımızı sizin de desteğinizle kurmayı da umut ediyorum. Bizler 2 yıldır çok yoruluyoruz, çok uykusuz kalıyoruz ama inanın aynı dili konuşan, aynı hobiye gönül vermiş insanların bu kadar işin hatta angarya olarak nitelenebilecek işin içinde ne kadar eğlendiğini görseniz şaşarsınız. Yoksa zaten hiçbirimiz bu kadar çaba sarfetmezdik. Bu kadar işi de yalnızca hobimizi tanıtmak ve yeni hobidaşlarımızın aramıza katılması için yapıyoruz.

Saygılar...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

cinar269Çevrim Dışı

Kayıt: 03/09/2010
İl: Izmir
Mesaj: 1
cinar269Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 19:07
Bugün fuarı dolayısı ile akvaristler derneği standını ziyaret ettim.Refet bey ve Ahmet bey  ile tanışma şansım oldu şahsım adına konuya bakış açım: Seçkin insanlarla tanıştığımı düşünüyorum ve sonuç yapılan hobi(discus) seçkin olunca onun ile ilgili tanışacağınız kişilerinde seçkin olması kaçınılmaz oluyor.Selamlar saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BatuhansrclkÇevrim Dışı

Kayıt: 01/09/2011
İl: Izmir
Mesaj: 174
BatuhansrclkÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 21:01
Arkadaslar bugun fuardaydım acıkcası pek ilgi cekici bulamadım fuarı slaytımız var hobıyı tanıtmak ıstıyoruz dıyorsunuz yanlıkz orda akvaryumun suyunu degıstıren ve kımseyle ılgılenmeyen arkadaslar gordum ... Neden ise sadece sizin ve bir kac  stand da satıs yoktu .. Birde biz ucretsız olarak bılıyorduk fuarı ama gırıste 4 lira odemek zorunda kaldık bu onemlı degıl ama dedigim gibi birazdaha ilgi cekici bırazdaha akvaryum olabılırdı ve bırazdaha turlu balıklar olabılırdı baska bır stand da ıse karidesler kurbaglar vb evcıl hayvanlar vardı ama  yanlız emegı gecen herkeze tesekkur ederız ordada emek harcamıssınız akvaryumlar getırmıssınız geclecek yıl daha guzel bır stand gorme dilegiyle  . 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Onur YıldızÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 25/09/2008
İl: Izmir
Mesaj: 2425
Onur YıldızÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 21:14
[QUOTE=Batuhansrclk]Arkadaslar bugun fuardaydım acıkcası pek ilgi cekici bulamadım fuarı slaytımız var hobıyı tanıtmak ıstıyoruz dıyorsunuz yanlıkz orda akvaryumun suyunu degıstıren ve kımseyle ılgılenmeyen arkadaslar gordum ... Neden ise sadece sizin ve bir kac  stand da satıs yoktu .. Birde biz ucretsız olarak bılıyorduk fuarı ama gırıste 4 lira odemek zorunda kaldık bu onemlı degıl ama dedigim gibi birazdaha ilgi cekici bırazdaha akvaryum olabılırdı ve bırazdaha turlu balıklar olabılırdı baska bır stand da ıse karidesler kurbaglar vb evcıl hayvanlar vardı ama  yanlız emegı gecen herkeze tesekkur ederız ordada emek harcamıssınız akvaryumlar getırmıssınız geclecek yıl daha guzel bır stand gorme dilegiyle  . [/QUOTE]

Batuhan kardeşim iyi hoş diyorsunda napalım gelen geçenin önüne mi atlayalım. Ki bugün bütün gelen geçene salça oldum laf attım gelsinler muhabbet edelim diye. Konunun takipçisi olanlar ve gerçekten birşeyler paylaşmak , konuşmak isteyenler güzelce gelip kendini tanıttı ve çok samimi sohbetler edildi. Fuara giriş konusunda da sanırım üçüncü tekrarlayışımız olacak fuardaki arkadaşlarımızdan herhangi birine ulaşmayı deneseydin ücretsiz içeri girebilirdin. Fuarın bitimine daha 2 gün var vakit bulup gelebilirsen karşılaştığın durumu telafi etmeye gayret ederiz. Gelecek sene seninde katkılarını bekliyoruz o halde. Görüşmek üzere.
Onur Yıldız2011-09-30 21:16:53

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

malawi izmirÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
[C]2,1,95451[/C] [C]2,2,95451[/C]
Kayıt: 04/07/2010
İl: Izmir
Mesaj: 1140
malawi izmirÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 21:21
[QUOTE=Batuhansrclk]Arkadaslar bugun fuardaydım acıkcası pek ilgi cekici bulamadım fuarı slaytımız var hobıyı tanıtmak ıstıyoruz dıyorsunuz yanlıkz orda akvaryumun suyunu degıstıren ve kımseyle ılgılenmeyen arkadaslar gordum ... Neden ise sadece sizin ve bir kac  stand da satıs yoktu .. Birde biz ucretsız olarak bılıyorduk fuarı ama gırıste 4 lira odemek zorunda kaldık bu onemlı degıl ama dedigim gibi birazdaha ilgi cekici bırazdaha akvaryum olabılırdı ve bırazdaha turlu balıklar olabılırdı baska bır stand da ıse karidesler kurbaglar vb evcıl hayvanlar vardı ama  yanlız emegı gecen herkeze tesekkur ederız ordada emek harcamıssınız akvaryumlar getırmıssınız geclecek yıl daha guzel bır stand gorme dilegiyle  . [/QUOTE]
Batuhan bey bizim standımız yalnızca tanıtım amaçlıdır ve satıs yapılmamaktadır, orada bulunan görevli arkadaslarımızın amacı bu hobiye daha fazla akvarist dostumuzu kazandırmak ve onlarla paylasım köprusunu fuar vesilesiyle kurmaktır.
Sizin geldiginiz anda sizde farketmissiniz ki su degisimi yapılıyormus , bir merhaba deseydiniz daha farklı olurdu diye dusunuyorum...


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

edebi_kisilikÇevrim Dışı

Kayıt: 14/07/2011
İl: Karabük
Mesaj: 199
edebi_kisilikÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 21:28
Hayırlısıyla yarın aranızda olacağım Birand ve Onur arkadaşlarımın numarasını aldım otobüsten iner inmez iletişim kuracağım. Aranız da 3-4 saat kalmayı ve başınızı sorularımla şişirmeyi planlıyorum. Tabi mahsuru yoksa...Yarın görüşmek üzere ...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Onur YıldızÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 25/09/2008
İl: Izmir
Mesaj: 2425
Onur YıldızÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 21:33
Koray yarın bekliyor olacağız ,  tüm sorularına bıkmadan cevap veririz emin olabilirsin.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ElegansÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 11/07/2007
İl: Yurtdisi
Mesaj: 588
ElegansÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 22:30
Çok keyifli günler kaçırıyor gelmeyenler :)
Elegans2011-09-30 22:32:09

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

BatuhansrclkÇevrim Dışı

Kayıt: 01/09/2011
İl: Izmir
Mesaj: 174
BatuhansrclkÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 22:42
[QUOTE=Birand Kuvan] [QUOTE=Batuhansrclk]Arkadaslar bugun fuardaydım acıkcası pek ilgi cekici bulamadım fuarı slaytımız var hobıyı tanıtmak ıstıyoruz dıyorsunuz yanlıkz orda akvaryumun suyunu degıstıren ve kımseyle ılgılenmeyen arkadaslar gordum ... Neden ise sadece sizin ve bir kac  stand da satıs yoktu .. Birde biz ucretsız olarak bılıyorduk fuarı ama gırıste 4 lira odemek zorunda kaldık bu onemlı degıl ama dedigim gibi birazdaha ilgi cekici bırazdaha akvaryum olabılırdı ve bırazdaha turlu balıklar olabılırdı baska bır stand da ıse karidesler kurbaglar vb evcıl hayvanlar vardı ama  yanlız emegı gecen herkeze tesekkur ederız ordada emek harcamıssınız akvaryumlar getırmıssınız geclecek yıl daha guzel bır stand gorme dilegiyle  . [/QUOTE]
Batuhan bey bizim standımız yalnızca tanıtım amaçlıdır ve satıs yapılmamaktadır, orada bulunan görevli arkadaslarımızın amacı bu hobiye daha fazla akvarist dostumuzu kazandırmak ve onlarla paylasım köprusunu fuar vesilesiyle kurmaktır.
Sizin geldiginiz anda sizde farketmissiniz ki su degisimi yapılıyormus , bir merhaba deseydiniz daha farklı olurdu diye dusunuyorum...

[/QUOTE]


Sorun o degıl su degısımını kac kısı yapıyorlar hobıyı tanıtmak oldugunu anladım ama bırazdaha ılgı cekıcı olmalı bence cok pasıf bır durumd kalmıs stand bence ben fıkrımı soyluyorum gorusumu acıklıyorumkı gelecek fuar olursa en azınan daha ılgı cekıcı bır stand olabılır yanlıs anlamayın fuar ın genelı boyleydı bır kac stand dısında heryerde bır petshop edası vardı zaten ...

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ElegansÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 11/07/2007
İl: Yurtdisi
Mesaj: 588
ElegansÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 23:22
Söylediklerine katılmıyorum.Her geçen insan bitkili tank sistemine hayran kalıyor.Uğramasalar da uzaktan bile 'vay be ne güzel sistem yapmışlar' gibi söylemler duyuyorum.Siz anlık geçiyorsunuz,biz saatlerce oradayız.Sırf bana bitkiler satılık mı harikalar diyen insan sayısını unuttum.
Ayrıca bunlar bizim çabalarımız..Gelip bir elde siz koysaydınızda daha güzel olsaydı..




BATUHAN BEY BUNLARDAN HANGİSİ İLGİ ÇEKİCİ DEĞİL?
Belirtirseniz sevinirim
(fotoğraflar bugün standımızda çekilmiştir)





Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

Ümit BirkolÇevrim Dışı

Kurumsal Üye
Kayıt: 12/11/2007
İl: Izmir
Mesaj: 1533
Ümit BirkolÇevrim Dışı
Kurumsal Üye
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 23:37
Standımızın önünden gelip geçip de bir merhaba demezseniz biz napabiliriz ki? Ya da bizden net olarak ne bekliyorsunuz? Daha ilgi çekici nasıl olunabilir? Fikriniz varsa bize iletin ki biz de bir sonraki yıl bunları değerlendirebilelim. Ki hatta Onur kardeşimin söylediği gibi gelin siz de bir el verin. Hep beraber daha güzel bir stand yapalım önümüzdeki yıl. 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ElegansÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 11/07/2007
İl: Yurtdisi
Mesaj: 588
ElegansÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 30 Eylül 2011 23:37

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir