pipo filitre


ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 00:28
Pipo filitre hangi akvaryumlarda ve damizlik baliklarda kulanila bilirmi dis filitre yaninda baliklarin ciftlesmesi ve vu buyumesi de yarar olurmu.


Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

YYILDIZ51Çevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 17/03/2009
İl: Nigde
Mesaj: 6194
YYILDIZ51Çevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 09:22
Genelde yavru akvaryumlarında kullanılır.Damızlık akvaryumunda da kullanabilirsiniz. Çok fazla iç ve dış filitre gibi temizlik yapmaz. Bu filitreyi kullanacaksanız dip çekimini de sık yapmanız gerekebilir.Üretimhanelerde çok sık kullanılmaktadır.Balıkların çiftleşmesi veya büyümesinde katkısı yoktur. Büyüme konusu yemle alakaladır. Sadece akvaryumda oluşan,örneğin iç filitre balıkları su içerisinde sürekli devirdayım yaptığı için savurabilir.Bu filitre balıklara sakin yüzme ortamı sağlamaktadır.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

vaselinesÇevrim Dışı

Kayıt: 07/05/2010
İl: Kocaeli
Mesaj: 76
vaselinesÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Nisan 2013 11:27
Pipo filtre genelde yavru akvaryumlarda kullanılır. Bunun amacı suyu fazla dalgalandırmadan, balıkları rahatsız etmemesinden kaynaklanır. Temizlik görevini fazla görmez. Suyu berrak falan yapmaz yani. Sık sık su değiştirilmesi gerekir. Damızlık balıklarınızın olduğu akvaryumda da kullanılabilir. Ancak bana sorarsanız gerek yok. Bu filtreyi genelde üretim hanelerde sık rastlanır. Maliyeti düşürmek için bire bir filtredir.

[QUOTE=genco051]Genelde yavru akvaryumlarında kullanılır.Damızlık akvaryumunda da kullanabilirsiniz. Çok fazla iç ve dış filitre gibi temizlik yapmaz. Bu filitreyi kullanacaksanız dip çekimini de sık yapmanız gerekebilir.Üretimhanelerde çok sık kullanılmaktadır.Balıkların çiftleşmesi veya büyümesinde katkısı yoktur. Büyüme konusu yemle alakaladır. Sadece akvaryumda oluşan,örneğin iç filitre balıkları su içerisinde sürekli devirdayım yaptığı için savurabilir.Bu filitre balıklara sakin yüzme ortamı sağlamaktadır.[/QUOTE]

Mesajımı attıkdan sonra gördüm. Dediklerim Yalçın beyin dedikleriyle neredeyse bire bir aynı. Yalçın bey zaten durumu açıklamış. Kusura bakmayın. Yazmaya gerek yokmuş aslında 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir