pirana natteri


ccasperÇevrim Dışı

Kayıt: 15/03/2007
İl: Kocaeli
Mesaj: 110
ccasperÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2012 12:20
[QUOTE=Hüseyin Uygun]Yaptiginiz yorumlara bakarsak kulaktan duyma bilgilerle yorum yapmissiniz oncelikle natteri akvaryumuna kaya konulmaz daha sonra akvaryum en hareketli yani en cok insan oldugu yere konulmalidir insanlara alisamaz diye birsey yok alisir zamanda uzundur evet haklisiniz canli yem konusundada dediginiz gibi en uygun ortami yaratmaya calisiyoruz ve bu yuzden canli yem veriliyor.

(Telefondan yazdigim icin noktalamma isaretlerine uyamadim kusura bakmayin lutfen)[/QUOTE]
 
 
Öncelik ile okuduğumuzu anlamakta sanırım aceleci davranıyoruz......

Piranha bakan yada bu türlerle ilgilenen bir çok hobici bakılacak akvaryumlarda kaya olmayacağını az çok bilir ayrıca kaya konulur diye bir yönlendirme yok sivri uçlu kayalar koymayın diye .... ayrıca bu türler çoğu zaman akvaryumların ilk kurulumunlarında ürkek balıklardır alışma süreçleri diğer balıklara türlere göre daha uzun sürer canlı yem konusuna gelince bu açıdan düşünmek bir gösteriş durumu değildir olamazda sanırım bu tarz konuda birbirimizi anlamamız zor olacaktır onun için yorum yapmaya tartışmaya gerek olmadığını düşünüyorum.
Saygılarımla
 
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

fffatihÇevrim Dışı

Kayıt: 15/12/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 470
fffatihÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2012 21:21
Alışma süreleri biraz uzun olabiliyor ama kısa da olabilir belli olmaz. Bence henüz alışmadıkları için yem verip yalnız bırakın onları rahat yesinler. Bir süre sonra uzaktan izleyin yem verirken ve nihayetinde size alışacak veya ürkeklikleri pek kalmayacaktır. Hatta elden bile besleyebilirsiniz..

Sabır, temizlik, menü çişitliliği ve su değerlerine dikkat..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir