Platilerim Ne zaman doğurur?


Can BoybaşÇevrim Dışı

Kayıt: 23/07/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 117
Can BoybaşÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Temmuz 2011 09:44
Benekli 2 tane platim 1 tane beyaz plati 1 tane de turuncu platim var.Benekliler geceleri taşların arkasına saklanıyor.Beyaz olan platim dişi ama hamile kalmadı.Kılıçkuyruk var birde o erkek çiftleşme sorunumu var sizce ? Son olarak kılıçkuyruğun boyutları platimden biraz daha büyük olduğundan olabilir mi ?
Cinsiyetleri: 

Benekliler ikiside erkek

Beyaz ve turuncu olan dişi

Kılıçkuyruktan emin değilim


Cancik092011-07-30 09:58:50

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

TrRonarkÇevrim Dışı

Kayıt: 15/05/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 102
TrRonarkÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 01 Ağustos 2011 00:23
Damızlık boya gelince hamile kalıp doğuracaklardır. Eğer şuan hamile değillerse çok büyük ihtimal daha hamile kalıcak erginliğe gelmemişlerdir. Kısır olma ihtimalide var ama ilk ihtimal bence daha güçlü.
 
Balıklarınızın geceleri biryerlere saklanmaları çok doğal.Balıklar geceleri resmen dibe çöküp uyuyor yani benim lepisteslerim var onlar öyle yapıyor hepsinin bir yeri var oraya sinip hareketsiz duruyorlar bazıları taşın üstüne bbazıları bitki üzerine bazılarıda direk yere sizinkilerde dinlenmek için bir yer belirlemiş oraya siniyorlardır bunda bir sorun yok yani.

Kılıçkuyruğunuza gelince onun cinsiyet ayrımı çok kolay yapılır kuyruğunda kılıç gibi bir uzantı büyüyorsa erkektir aksi takdirde balığınız dişidir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir