pratik dip çekimi


meltem03Çevrim Dışı

Kayıt: 24/02/2008
İl: Afyon
Mesaj: 30
meltem03Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2008 22:08
[QUOTE=macmaneman] [QUOTE=meltem03][QUOTE=ercanspak]Arkadaşlar güzel bir çalışma olmuş.
Fakat 1 ila 3 ytl arasında satılan dip çekme hortumları var.
hemde üzerinde su çekmesi için pompala kısmıda mevcut.
Zahmetsizce dip çekimi yapılabilir.
İyi Günler...
[/QUOTE] evet 3-5 milyona satıyolar bence iyi bir çalışma ama 5 milyona akvaryumcudan alınması daha iyi ben aldım ve kullanıyorum süper temizliyo .saygılar[/QUOTE]

Selam arkadaşlar,
Öncelikle mesajlarınız için teşekkür ederim. Piyasada 3-5 ytl arasında bulunan dip çekimi hortumlarının bulunduğunu ve bunların pompalama sistemleri sayesinde rahatlıkla dip çekimi yapılabildiğini bahsetmişsiniz. Yalnız burada ufak bir kıstası hatırlatmak isterim. İnsanların tüm ihtiyaçlarını karşılayabileceği tüm alet ve edavatları piyasada rahatça bulmak mümkün; fakat buradaki önemli nokta bu ihtiyaçları kendi imkanlarımızla piyasayadaki mallara ihtacımız kalmadan yapmak. Forumda bu bölümün açılması zaten bu yüzden diye düşünüyorum.
Meltem hanım, pompalama sistemiyle cok rahat dip çekimi yapılıyor demişssiniz. bu pompala işi içinde zaten enerji harcıyacaksınız. Halbuki benim yaptığım sistemde, suyun kendi basıncı ve enerjinin korunumu sayesinde suyun durgun enerjisini kinetik enerjiye çevirip hiç bir ekstra enerji harcamadan dip çekimi yapabilir ve maksimum%2-3 arasında tanktan kum kaybınız olabilir.
[/QUOTE] selam .pompaya bir kere basmak kafi geliyo ve kum çekme olayı yok çünkü plastik süzgeç var başında . tabiki burda  pompa almak yada yapmak istege baglı .saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir